Vodič za brucoše

Omiljeni sendvič bar na Savi razveselio studente: Najpopularniji zalogaji tijekom blagdana još povoljniji

MojFaks | Laganini, 26.03.2018.Omiljeni sendvič bar na Savi razveselio studente: Najpopularniji zalogaji tijekom blagdana još povoljniji

Sandwich bar Fresh – Kod tete u obe svoje poslovnice mami rijeke studenata koji ondje vole pojesti sendvič u bilo koje doba dana ili noći.

Svakog vikenda, posebice u sitnim noćnim satima, rijeke mladih i studenata stoje u redu za svoj omiljeni sendvič – bio to hambić, topli sendvič šunka-sir ili kebab. Iako u legendarnoj sendvičarni više ne radi teta "anđeo", zaštitni znak i dobra duša ovog lokala koja je za svakog studenta imala lijepu i toplu riječ, oni željni brzog zalogaja i dalje rado svraćaju na ove lokacije.

...Studenti tuguju za 'tetom Anđelom' sa Savskog mosta...


Na Facebook stranici Klub obožavatelja sendviča tete sa Savskog mosta najavili su da će, povodom nadolazećih blagdana, u poslovnici broj 2 (kraj Casina) studente počastiti prigodnim, nižim cijenama omiljenih artikala: hambić za 12 kuna, duplu pljeskavicu za 15, špekburger za 14 kuna i još brojnim drugima.


Facebook@Klub obožavatelja sendviča tete sa Savskog mosta

Sigurni smo da će ova ponuda razveseliti sve vjerne kupce kao i one koji za blagdane neće otići svojim kućama na tradicionalni uskrsni doručak.

...Kod nikad prežaljene 'tete anđela': Omiljeni studentski sandwich bar sada nudi neočekivani specijalitet...


L.B./foto: Facebook@Klub obožavatelja sendviča tete sa Savskog mosta


sendvičiuskrsni blagdanisandwich bar Fresh


Prati nas na Instagramu!