Vodič za brucoše

Genijalan potez studentskog kafića: Ostaviš staru skriptu na polici - dobiješ besplatnu kavu

MojFaks | Laganini, 06.11.2017.Genijalan potez studentskog kafića: Ostaviš staru skriptu na polici - dobiješ besplatnu kavu

Razmjena knjiga u Hrvatskoj dobro funkcionira među srednjoškolcima, a pitanje je, postoji li razmjena skripti za studente? Mi za to još nismo čuli, ali razmjenu skripti možete doživjeti studirajući u Osijeku. Naime, osječki Campus Caffe je u svoj prostor stavio policu za skripte pa ondje možete ostaviti svoju staru skriptu, uzeti novu i za to dobiti kavu za 'dž'.

Nova akademska godina je donijela inspiraciju za ekipu koja radi u Campus Caffeu u Osijeku pa su uz uspijanje kavice, studentima omogućili razmjenu skripti u kafiću. Na svojoj Facebook stranici napisali su da predstavljaju svoju "policu za skripte", a zamišljena je kao kutak u kojem će si studenti međusobno pomoći.

...Daješ ispite k'o od šale? U ovom zagrebačkom bircu zbog toga dobiješ besplatnu cugu...


...Studentska srijeda u 'Brodu na Savi': super mjesto za sve koji se žele zabavljati bez narodnjaka...


"Kada se polica napuni moći ćete doći sa svojom starom skriptom (ispita kojeg ste položili, BRAVO!) i zamijeniti za onu koja vam treba. Kako bi to što prije postigli, ovim putem vas pozivamo da trenutne skripte zamijenite za kavu. Idućih dana donesite skriptu našem dragom konobaru, a on će vama skuhati ukusnu kavu na naš račun", napisali su u objavi.Budući da su skripte pomoć tijekom pripremanja ispita i tu su da sažmu sve što studenti uče u debelim knjigama, ova ideja s policom je vrijedna hvale i nadamo se da će osvanuti i u drugim studentskim kafićima.

Ivana Petrić
foto: Facebook@Campus Caffe


Campus Caffeskriptepolica za skripte

Prati nas na Instagramu!