Vodič za brucoše

Pijana studentica naručila hrane za 900 kuna: 'Možda ću morati prodati bubreg da se financijski oporavim'

MojFaks | Laganini, 09.03.2021., Autor: Lidija B.Kad ležiš u krevetu između 5 i 6 ujutro, a popio si koju previše, logično je nešto pojesti. Ili?
Foto: Iryna Inshyna via Shutterstock

Tko nije bio gladan nakon čašice previše, neka baci prvi kamen.

Studentica Sveučilišta u Nottinghamu podijelila je sa svijetom anegdotu koja ide u prilog onoj da su "u pijanoga oči veće od želuca". U pijanom stanju naručila je hranu u vrijednosti 103 funte (oko 900 kuna) koja je stigla tek jutro nakon pijanstva.


Anna, studentica treće godine geografije, nije dugo tulumarila s prijateljima pa je odlučila prekinuti ovu "sušu". Prvi put nakon nekoliko mjeseci, popila je malo previše. Svi koji su se našli u ovoj situaciji znaju da je jedini logičan potez, kad ležiš u krevetu, a sve oko tebe se vrti, pojesti nešto masno da hrana upije višak alkohola iz želuca.


...'Mislim da je alkohol zastrašujuć': Kako izgleda život studenata koji ne žele uopće cugati s ekipom tijekom faksa?...


Ista je ideja pala i Anni napamet, no, s obzirom da je njena moć rasuđivanja bila poljuljana količinom alkohola, napravila je kobnu grešku – naručila je hranu iz restorana koji je već bio zatvoren što znači da je hrana stigla tek "jutro nakon". "Imam neko mutno sjećanje da sam ležala u krevetu u sobi oko 5 ili 6 sati ujutro i razmišljala o tome da mi se jede curry, točnije neki vedski stol meni indijske hrane, a i sad mi ta ideja zvuči jednako genijalno, kad se sjetim", rekla je za The Tab.


...Ne znaju kada stati: Istraživanje pokazalo da studenti ne prestaju cugati dok ne budu pijani 'kao zemlja'...


Tek nakon buđenja dan nakon, Anna je shvatila što je napravila. "Probudila sam se sa sadržajem frižidera napola sa mnom u krevetu, napola kraj kreveta i poruku iz restorana Deliveroo koja kaže da se moji obroci upravo pripremaju", kaže.


Nakon što je pogledala mobitel ujutro, shvatila je da je uz indijsku hranu naručila i malo meksičkih specijaliteta. "Tad je već bilo prekasno da otkažem. Nakon sat vremena svi moji cimeri okupili su se kod mene i gledali kako dostava stiže, paket po paket. Bilo im je zabavno", kaže kroz smijeh.


"Sad imam 103 funte manje na računu pa ću možda morati prodati bubreg da se financijski oporavim, ali barem ne moram kuhati sljedećih tjedan i pol", našalila se.


...Od kondoma i skripti pa do odjeće i alkohola: Na što ustvari troše novce hrvatski studenti?...


Izvor: The Tab


pijanstvodostava hraneindijska hranameksička hranageografijaAnnaSveučilište u Nottinghamu


Prati nas na Instagramu!