Vodič za brucoše

PREPOZNAJETE LI JU? Svi smo mi ova patnica: Učila u popularnoj zagrebačkoj knjižnici i malo zaćorila

MojFaks | Laganini, 05.12.2019., Autor: Sponzorirani članakFoto: / Privatna arhiva

Ako prepoznate kolegicu – javite nam! Imamo za nju maleni poklončić, taman za u čizmicu...

Prosinac je za studente mjesec ugode i druženja s obitelji, ali i užasa dok završavaju s kolokvijima koje su isplanirati riješiti do praznika. Učenja je puno, vremena malo, dani su kratki, a noći isto – znamo da nam uvijek fali onaj jedan dan za naučiti baš sve.

Naš vjerni čitatelj poslao nam je ovu fotografiju koju je fotkao jučer, 4. prosinca, na 3. katu knjižnice zagrebačkog Filozofskog fakulteta. Na njoj je ovjekovječena studentica koja je, u pauzi od učenja, malo "ubila oko". I tko ne suosjeća s njom kad svi znamo da #struggleisreal.

"Cura je, očigledno, odrijemala u pauzi od učenja. Glava joj je bila naslonjena na knjigu, a u trenutka kada sam uhvatio fotografiju, krenula se dizati onako pospano i umorno. Moram priznati da suosjećam s njom!", kaže nam autor fotke koji studira na FSB-u, a dolazi u ovu knjižnicu učiti.


Pomozite nam pronaći kolegicu, imamo iznenađenje za nju!


Ako znaš tko je ova snena kolegica, javi nam se na info@mojfaks.com ili ju označi u komentarima ispod objave na Facebook stranici MojFaks.com.

Nagradit ćemo ju paketićem Coca-ColaPLUS COFFEE, napitkom bez šećera, a s dodatkom kofeina, kako bi sljedeći put dulje ostala budna i fokusirana i uspješno položila sve ispite.


Prilog je nastao u suradnji portala Mojfaks i Coca-Cola Adria.


Filozofski fakultet u Zagrebuspavanje3.katkolokviji


Prati nas na Instagramu!