Vodič za brucoše

Sada će bolje poslužiti: Mama napravila od kćerine diplome nešto skroz neočekivano, ali urnebesno FOTO

MojFaks | Laganini, 22.08.2018.Sada će bolje poslužiti: Mama napravila od kćerine diplome nešto skroz neočekivano, ali urnebesno FOTO

'Jednog dana će te grijati diploma' rekli bi neki misleći pritom na 'lakši život' s diplomom u rukama i lakšim zaposlenjem. No, jedna mama je toj 'izreci' dala skroz drugi smisao jer je od kćerine diplome doslovno napravila deku!

Ponekad se šalimo da će nam nakon završetka diploma dobro doći za brisanje suza kada ne budemo mogli naći posao ili pak za skupljanje prašine poput pravog ukrasa. Jedna mama je pokazala da diploma može dobro poslužiti kao pokrivalo. Kako?Od kćerine diplome napravila je deku! I da, riječ je o pravoj pravcatoj deki! Naravno, radi se o printu diplome na deku, a fotku onoga što je kreativna mama napravila objavila je upravo njena kćer na Twitteru. Drugi korisnici Twittera bili su oduševljeni dekom pa su mnogi zbijali šale na taj račun jer će takva diploma, bez obzira na to hoće li djevojka s njom lakše naći posao ili ne - definitivno grijati ovu bivšu studenticu.


Ivana Petrić
foto/ilustracija: ffst.unist.hr


diplomadekamamakćerkćerina diploma


Prati nas na Instagramu!