Vodič za brucoše

Dva sata vožnje do kampusa? Nema problema! Nećete vjerovati što je ova mama napravila za kćer koja studira u drugom gradu

MojFaks | Laganini, 15.12.2017.Dva sata vožnje do kampusa? Nema problema! Nećete vjerovati što je ova mama napravila za kćer koja studira u drugom gradu

Ne kaže se bez veze da je samo jedna mama, kada uistinu i jest. Bez obzira na to jesmo li u osnovnoj, srednjoj školi ili na fakultetu mama će uvijek brinuti za nas i pokazati nam da nas voli. Zato je jedna vozila čak dva sata kako bi kćeri pripremila slatko iznenađenje.

Roditelji osim što imaju običaj prigovarati, isto tako vole razveseliti i iznenaditi svoju djecu. Premda ta djeca već odavno nisu djeca nego studenti, svejedno su roditelji tu kako bi pokazali svoju ljubav u svakom trenutku.

Tako je jedna studentica na Reddit-u objavila da je njena mama vozila dva sata do njenog kampusa u drugi grad samo kako bi joj donijela kolačiće koje je ispekla. Kolačići izgledaju kao istopljeni snjegovići i studentica je zaista dirnuta, a naglasila je da ne zna zašto je mama to napravila.


Jedan od kolačića koje je mama donijela kćeri studentici... foto: Reddit

U komentarima su se gotovo svi raznježili te rekli da mame uvijek vole pokazati svoju ljubav i da im nije problem čak ni voziti nekoliko sati kako bi uveselili svoje studentsko dijete. Baš kao i ljude s Reddita, tako smo i mi malu božićnu suzicu pustili nad ovim majčinim činom pa smo vam odlučili napisati još neke suptilne znakove da ćete uvijek biti mamino dijete iako ste na četvrtoj godini faksa i iako to vjerojatno već znate:# Svaki put vam skuha vaše omiljeno jelo kada svratite "u goste" tijekom vikenda jer studirate u drugom gradu. I da, to jelo uglavnom ne voli ostatak obitelji, ali mamu nije briga.


# Nije bijesna kada padnete ispit ako ste učili jer nekad je potrebna i sreća, ali je bijesna kada ste lijeni.

# Kada god se čujete vas pita što ste danas jeli i hranite li se redovito.

# Na svaki vaš položeni ispit je ponosna kao da ste dobili peticu, a realno, "pala je duja".

# Slušat će vaše beskonačno kukanje o faksu i žaljenje na cimera.
Ivana Petrić
foto: Reddit


mamakolačslatkoiznenađenje


Prati nas na Instagramu!