Vodič za brucoše

[FOTO] Slasta na Savi otvorila svoja vrata – ponuda kolača odlična, skoro svi stolovi puni već u 11 sati

MojFaks | Laganini, 11.05.2021., Autor: Vanessa K.Foto: /

Danas su stranari studentskog doma 'Stjepan Radić' dobili još jedan veliki razlog za slavlje i izlazak iz soba – poznata 'slasta' ponovo je otvorila svoja vrata!

Studentsko veselje bilo je opipljivo od samog otvorenja, a već u 11 ujutro skoro su svi stolovi bili puni, govori nam Paulo Possi, student prve godine Matematike na PMF-u. Kako kaže, sa svojim se prijateljem uputio u Slastu kako bi povratili izgubljene kalorije nakon jutarnjeg veslačkog treninga.


Bogat meni za prvi radni dan


Vrsta kolača nije nedostajalo, što se ne može reći i za slobodna mjesta na terasi. "U ponudi su bili tiramisu, baklava, bijela i obična mađarica, banana desert i sladoled, klasično. Ja sam uzeo bananu desert", prepričava nam Paulo što se sve našlo na meniju.


'Kolačima vraćamo izgubljenje kalorije', Foto: privatna arhiva, Paulo Possi, objavljeno uz dopuštenje


Kako kaže dalje, vjeruje da u "udarnim" terminima neće biti slobodnih mjesta na terasi, a prema njegovoj slobodnoj procjeni, na novootvorenu terasu stane samo 30-ak studenata.


Na pitanje o tome kakav je bio kolač, kaže nam kako mu je finiji sada, nego što je bio prije. Vjerojatno zbog duge apstinencije jer je lokal bio zatvoren. "Kada se nešto vrati nakon dugo vremena, odmah je i bolje", kaže nam kroz smijeh.


 Slasta je službeno otvorila svoja vrata!, Foto: privatna arhiva Paulo Possi, objavljeno uz dopuštenjeStudentski dom Stjepan RadićSavaSlastaSlasticaotvorenjedesertkolači

Prati nas na Instagramu!