Vodič za brucoše

Od danas na meniju! Zbog ovog jela vaših baka, bivši studenti opet bi na faks: 'Ovoga nije bilo u naše vrijeme'

MojFaks | Laganini, 28.01.2021., Autor: Lidija B.Sarma, jedan od najomiljenijih zimskih specijaliteta na ovim područjima
Foto: Goran Jakus via Shutterstock

U kuhinjama osječkog SC-a uvijek se kuha nešto zanimljivo, a ni ovaj put nisu izostali komentari oduševljenih studenata – bivših i sadašnjih.

Već smo naviklu da kuhari restorana osječkog SC-a maze svoje studente čestim novitetima u menzama. Danas je na meniju osječkog restorana Campus dobro nam poznata "kraljica" zimske prehrane – sarma. Za samo 3,87 kuna svaki student željan mamine i bakine kuhinje može se barem na trenutak vratiti u obiteljski dom i pojesti "na žlicu".


...Restoran Campus odsad maže za sve studente: Palačinke s Nutellom, Lino ladom i marmeladom za 2,5 kune...


[SMOTANA], ali ipak [KRALJICA] zimske trpeze danas u Campusu! #pozovi #označi SARMAAAAAA uz xicu po samo 3,87 kuna. Bit će kao bakina ;) StucOs Team mota😀

Objavljuje Studentski servis Osijek-Studentski centar u OsijekuSrijeda, 27. siječnja 2021.


U ovo zimsko vrijeme svaki topli obrok prepun vitamina c pomaže očuvati imunitet, a još kad je "smotan" po pravom, domaćem receptu – tko mu može odoljeti?


...Zbog novosti u menzi zaboravit ćete na 'Mekić': Odsad u menzi slasni BURGER po povoljnoj cijeni...


Uz obećanje zaposlenika restorana da će "biti kao bakina", ne čudi oduševljenje studenata iskazano u brojnim komentarima ispod objave na službenoj FB stranici osječkog Studentskog centra.


Vjerujemo da će se tražiti sarma više, kad god bude na meniju.


sarmaOsijekSC OsijekmenzaCampusstudentska prehrana


Prati nas na Instagramu!