Vodič za brucoše

Laganini

Kliknite s nekim na Savi: Udomaćite se u domu i upoznajte svoje sustanare uz šalicu kave

Objavljeno 05.10.2017. u Laganini

Svatko je stranac dok s njim ne sjednemo na kavu, a kad brucoši stignu u studentski dom gotovo svi su im stranci. Kako bi razbili strah od nepoznatog te se lakše upoznali s ostalim stanarima i stekli prijatelje, djevojka koja stoji iza projekta 'Klikom po Savi' za svoje sustanare organizira kavu sa strancem.

[VIDEO] Uštedio 'cenera': Evo kako možete 'zeznuti' svaki automat za kavu ili grickalice na faksu

Objavljeno 04.10.2017. u Laganini

Aparati s napitcima i grickalicama omiljena su postaja studenata na fakultetima, ali nekada su cijene tih proizvoda malo 'nabrijane'. Kako ne bi morao platiti bocu vode jedan mladić dosjetio se načina kako to izbjeći, a što je najbolje od svega - svoj je trik podijelio sa svima koji žele pokušati.

[FOTO] Kad studenti surađuju s arhitektima osmisle OVO: Najljepših 10 kvadrata koje možete poželjeti

Objavljeno 04.10.2017. u Laganini

Arhitektonski studio Tengbom osmislio je studentski stančić koji je pristupačan, ekološki i inteligentan, kako po pitanju dizajna tako i po pitanju odabira materijala.

[FOTO] Ovaj je fakultet noćna mora svih teta čistačica - pogledajte zašto!

Objavljeno 03.10.2017. u Laganini

Baš kao i u osnovnim i srednjim školama, tete čistačice nalaze se i na fakultetima. Noćna mora teta čistačica nalazi se na jednom slovenskom fakultetu, a riječ je o zidu koji je doslovno pun prozora.

Revoltirani student objavio fotografiju prljavog umivaonika i pozvao kolege na red: 'U domu se da živjeti, ali ne ovako'

Objavljeno 03.10.2017. u Laganini

Rok za smještanje u sobama ističe 10. listopada pa je većina kapaciteta popunjena. To znači samo jedno: higijenske navike stanara kad-tad će izaći na vidjelo. Na oduševljenje ili razočaranje ostalih stanara.

Kako iseliti u tom roku? Stanodavac iz pakla studentu zalijepio neugodnu poruku na frižider

Objavljeno 02.10.2017. u Laganini

Poruku o iseljenju mu je ostavio na frižideru, a sa studentom se otada nije ni pozdravio niti ga upitao može li se preseliti u tako kratkom roku i ima li uopće gdje otići...

Kod nikad prežaljene 'tete anđela': Omiljeni studentski sandwich bar sada nudi neočekivani specijalitet

Objavljeno 02.10.2017. u Laganini

Prošle godine studente je jako pogodila i rastužila vijest da ih je 'teta anđeo' napustila, a o ljubaznosti i dragosti prodavačice Draženke Salamon pričat će generacije studenata. Oni su ondje kupovali svoje sendviče, a ona ih nazivala svojim anđelima, a sada se u Sandwich baru kod tete Fresh može kupiti novo, neobično jelo.

Nesebičan potez mladog političara: Student se odrekao plaće da bi učenicima platio prijevoz do škole

Objavljeno 29.09.2017. u Laganini

Mladi političari u Hrvatskoj donijeli su sa sobom nešto što se nažalost rijetko vidi kod njihovih starijih kolega, a to je empatija. Pravo suosjećanje prema najmlađim sugrađanima pokazao je najmlađi kninski gradski vijećnik koji se odrekao svoje naknade kako bi učenicima sufinancirao prijevoz do škole.

Učitaj još


Prati nas na Instagramu!