Vodič za brucoše

Student iza rešetaka: Tri dana se pravio da je svoja cura kako bi za nju riješio ispite mature

MojFaks | Laganini, 12.08.2021., Autor: Vanessa K.Stavio je periku, naučnice, grudnjak, obukao haljinu, čak je imao i šminku
Foto: shutterstock By Olya Maximenko

Ljubav nema granica čak ni pred zakonom, a sad mu prijeti do 5 godina zatvora!

Maskiranje u nekoga ili nešto već je stalna tradicija za čak nekoliko dana u godini. Maškare, Halloween, dress-up tulumi, a očito i pisanje ispita.


Kako prenosi odditycentral, jedan je 22-godišnji student u najboljoj namjeri htio pomoći svojoj 19-godišnjoj djevojci i umjesto nje položiti nekoliko ispita, među kojima je bio i ispit iz Engleskog jezika. 


>>>Urbana legenda i Disney bajka postali stvarnost: Studentica prava upoznala pravog nigerijskog princa!<<<


Khadim Mboup, student Gaston Berget de Saint – Louis sveučilišta u Senegalu uspio je uspješno prevariti nastavno osoblje i nadležne na Baccalaureate (završni ispit nakon srednje škole, svojevrsna matura) i to čak tri dana za redom pretvarajući se da je svoja djevojka. Mboup je nosio periku i šal kojim se djelomično pokrio, naušnice, haljinu, grudnjak pa čak i šminku samo kao bi što više nalikovao svojoj djevojci Gangue Dioum. Do samog kraja je ovaj par mislio i da je uspio, no jedan je od profesora primijetio da nešto ne valja s „njom“ i njegova je prijevara otkrivena.


>>>[VIDEO] Majstorski genijalan plan: Uporna studentica pokušala 'namjestiti' mamu profesoru s faksa<<<


Nakon što se otkrio pravi identitet, ubrzo su nastavnici pozvali policiju u ispitni centar gdje se održavalo pisanje ovih ispita i Khadima su optužili za prijevaru. Uskoro je rekao policiji detalje svog plana i odveo ih do motela u kojem ga je čekala njegova djevojka te su oboje uhićeni. Mboup je priznao sve, ali je inzistirao na tome da je to učinio samo zbog ljubavi prema Gangue.


Čak je uskladio boje haljine i marame! / Foto: screenshot via odditycentral.com


>>>Osveta za prekid: Student lektorirao i ocijenio pismo svoje bivše – prepuno gramatičkih pogrešaka<<<


"Učinio sam to iz ljubavi jer je moja djevojka imala ozbiljnih poteškoća u savladavanju engleskog jezika", rekao je student, ali to nije uspjelo pokolebati policajce. I on i njegova djevojka optuženi su za prijevaru i sada riskiraju: da im se zabrani bilo kakvo sudjelovanje na bilo kojem nacionalnom obrazovnom ispitu u trajanju od najviše 5 godina, zabrana polaganja bilo kakvog kvalifikacijskog ili diplomskog ispita koje je izdalo javno visoko učilište, velika novčana kazna, a čak i kazna zatvora između 1 i 5 godina.

Izvor: odditycentral.com


ljubavmaškarešminkamuškarac s perikomstudent u zatvorulažno predstavljanjelaganinipisanje ispita


Prati nas na Instagramu!