Vodič za brucoše

Student tuži fakultet zbog nasilja – ispitni rok ga psihički i fizički 'uništio'

MojFaks | Laganini, 10.05.2018., Autor: Lidija B.Sve bi radije nego učili.
Foto: Syda Productions via Shutterstock

'Čim sam okrenuo ispit, znao sam da slijedi krvoproliće.'

22-godišnji student Hank Hinkley, apsolvent povijesti i političkih znanosti, razmišlja o tome da tuži fakultet nakon što ga je, izlazak na ispit, kako tvrdi, "potpuno uništio".

"Gotovo da nisam išao na predavanja", kazao je Hinkley za College Times. "I nisam znao gotovo ništa o materiji. Kad sam pokušao proguglati najbitnije, taman 10 minuta prije ispita, došao sam do vrlo sumnjivih članaka. Ne savjetujem vam da to pokušavate", kaže.

...'Kako hitno položiti ispit, a ne učiti?': Satirična stranica otkriva što studenti guglaju...


Hinkley opisuje kako je od samog početka startao jako loše, a nakon toga bilo je sve gore i gore. Tvrdi da je sjedenje na ispitu i zurenje u papir prazan kao i njegov mozak bilo mučno i traumatično iskustvo – emocionalno i fizički.

"Doživio sam traumu u predavaonici. Potpuno sam uništen i, nakon opsežne dopiske sa svojim pravobraniteljem, smatram da moram poduzeti pravne korake protiv iskustva ovog ispita koji mi je nanio teške psihičke i fizičke ozljede", pojasnio je.

...'Od jutra vrijedna, vidim samo knjigu:' Pala ispit iako je objavila 10 statusa da uči...


Nesretni kolega opisuje kako je bolno vrisnuo čim mu je uručen papir s ispitnim pitanjima, a onda je nastavio tiho jecati i zapomagati tijekom trosatnog ispunjavanja testa, koliko su vremena studenti imali na raspolaganju.

Hinkley je već okupio tim uglednih odvjetnika, koliko mu to vlastiti budžet dozvoljava, a pogledat će i nekoliko epizoda Zakona i reda kako bi se što bolje pripremio.

...Studentu iz sobe ukradena stolica - ostao bez 612 komada odjeće...


Stav druge strane jest da se za ovaj susret nesretni kolega trebao bolje pripremiti.

* Tekst je satiričnog karaktera.


satiraispitni roknasiljetužba


Prati nas na Instagramu!