Vodič za brucoše

[FOTO] Zapeli učeći pa se javili profesoru u 11 navečer: Njegova neočekivana reakcija oduševila tisuće ljudi

MojFaks | Laganini, 12.10.2017.[FOTO] Zapeli učeći pa se javili profesoru u 11 navečer: Njegova neočekivana reakcija oduševila tisuće ljudi

Teško nam je zamisliti scenarij u kojem pošaljemo profesoru mail, a on odgovori u roku nekoliko minuta pa nam je još teže zamisliti scenarij koji se odigrao na Sveučilištu East California.

Nevjerojatna gesta profesora sa Sveučilišta East California iznenadila je i same studente, ali ujedno pokazala kako i dalje postoje profesori kojima je stalo do toga da studenti usvoje gradivo.

Studentica Marissa Food i njen kolega nisu najbolje shvaćali ono što su trebali naučiti za ispit pa su kasno navečer, oko 23 sata svom profesoru poslali mail te ga pitali za savjet i bolje objašnjenje gradiva.

...'Osmijeh to go' na vratima kabineta: Profesor sa zagrebačke Ekonomije razveselio studente ovom porukom...


...Profesor filozofije i staklenka: Uvijek imajte vremena za pivo s prijateljima...


Umjesto da je samo odgovorio na mail, profesor Doug Schneider odlučio je svojim studentima pomoći "oči u oči". Profesor je došao do sveučilišne knjižnice i polako studentima pojasnio ono što im nije bilo jasno.


Profesoru nije bio problem doći kasno navečer... izvor: Twitter@Marissa Flood

Marissa je fotkala profesora dok im je objašnjavao lekcije pa to objavila na Twitteru, a to se svidjelo i brojnim korisnicima spomenute društvene mreže pa su fotku podijelili preko 6 tisuća puta.

Profesorov potez je dirnuo mnoge, a većini hrvatskih studenata teško je zamisliti da se ovakav neki scenarij dogodi na nekom od domaćih fakulteta. Ili ima i takvih, pozitivnih primjera?

Ivana Petrić
foto: Twitter@Marissa Flood


profesormailgradivoispit


Prati nas na Instagramu!