Vodič za brucoše

Studenti, nikad lakše do besplatnog putovanja i 10.000 kn gotovine!

MojFaks | Laganini, 01.09.2016.Studenti, nikad lakše do besplatnog putovanja i 10.000 kn gotovine!

Čeka te avantura života!

Imaš 24 sata. Ti i frend protiv drugog dvočlanog tima. Nema granica. Cilj je otići najdalje moguće od Enterove redakcije. Bez novca. Bez mobitela. Bez mame. Samo ti, frend i osobni dokumenti: osobna iskaznica, zdravstvena i putovnica...

Ekipa radija Enter Zagreb organizira najluđu nagradnjaču u kojoj možeš osvojiti odlične novce i otputovati daleko...

Natjecanje se sastoji od dva kruga.


U prvom krugu imaš vremena od srijede 07.09. do ponedjeljka 19.09. u 14h da nam na Enterov Facebook wall postaš video do 30 sekundi trajanja kojim dokazuješ da ste ti i frend/baka/cura/strina/susjeda pravi odabir za pustolovinu života. Pri postanju videa obavezno ubaci heštegove: #enterthechallenge i #shooster.

Po isteku prijava, u isti taj ponedjeljak,19.09 u 14 h, stručna komisija Entera Zagreb odabire TOP5 videa, koje će u 14:10 javno proglasiti i staviti ih istovremeno na Enterov YouTube kanal. Od tog trenutka kreće drugi krug natjecanja, odnosno prava borba za veliko finale.

Dva videa koja sakupe najviše pregleda u 24 sata na ovom YouTube kanalu, dakle do 20.09. u 14:10, idu u avanturu života u pravom smislu riječi – Enter The Challenge!

U velikom finalu cilj je u 24 sata otići što dalje od redakcije Entera. Pobjeđuje tim koji je u jednom danu uspio otići dalje od polazišne točke u odnosu na drugi tim.

I? Koliko daleko si spreman otići?
Koji tim će pobijediti i osvojiti nagradu od 10 tisuća kuna?
U gotovini.


Sve detalje s pravilnikom pronađi na web ili Facebook stranici radija Enter.

Sretno!


Enternagradna igraEnter the Challenge


Prati nas na Instagramu!