Vodič za brucoše

Kod nikad prežaljene 'tete anđela': Omiljeni studentski sandwich bar sada nudi neočekivani specijalitet

MojFaks | Laganini, 02.10.2017.Kod nikad prežaljene 'tete anđela': Omiljeni studentski sandwich bar sada nudi neočekivani specijalitet

Prošle godine studente je jako pogodila i rastužila vijest da ih je 'teta anđeo' napustila, a o ljubaznosti i dragosti prodavačice Draženke Salamon pričat će generacije studenata. Oni su ondje kupovali svoje sendviče, a ona ih nazivala svojim anđelima, a sada se u Sandwich baru kod tete Fresh može kupiti novo, neobično jelo.

Na okretištu Savski most nalazi se najpoznatija pečenjara među studentima, a tko ne zna za 'tetu anđela' i sendviče koje je prodavala, taj kao da nije niti studirao. 'Teta anđeo', odnosno Draženka Salamon, studente je sretala u različita doba dana, a najviše u jutarnjim satima u vrijeme izlazaka kada bi ih "stisla glad" pa bi došli na sendvič.

Teta Draženka epitet 'anđela' dobila je zbog pozdrava kojima bi dočekivala i otpraćala svoje studentske mušterije te bi svakom rekla: "Dođi mi opet, anđele!", a studenti će zasigurno ovu ljubaznu prodavačicu pamtiti cijeli život.


Izvor: Facebook@Klub obožavatelja sendviča tete sa Savskog mosta

Popularnost sandwich bara kod tete Fresh i dalje ne jenjava, a ondje se našao novi omiljeni specijalitet među gladnim Zagrepčanima. Na Savskom mostu se nalaze dva restorančića Fresha – jedan je kod Casina, dok je druga poslovnica odmah do stanice, a njihov novi hit je kebab salata.

...Studenti tuguju za 'tetom Anđelom' sa Savskog mosta...


...Student protiv recesije: otvorio sandwich-bar u Šibeniku...


Ono što je pohvalno u cijeloj priči osim kreativnih jela, jest to da je meso za kebab iz Hrvatske. Kako stoji na Facebook stranici Klub obožavatelja sendviča tete sa Savskog mosta, u poslovnici broj 2 nalazi se nalazi se kebab hrvatskoj proizvođača, odnosno City kebab iz Petrinje.


Kebab salata...izvor: Facebook@Klub obožavatelja sendviča tete sa Savskog mosta

Novu ponudu u Freshu možete provjeriti na Facebook stranici pa odlučiti hoćete li brk omastiti u kombinaciji kebaba i salate ili možda u uvijek dobrim sendvičima.

Ivana Petrić
foto: Facebook@Klub obožavatelja sendviča tete sa Savskog mosta


teta anđeosandwich bar kod tete FreshFreshsendvičkebab salata


Prati nas na Instagramu!