Vodič za brucoše

Studentica socijalnog rada i majka troje djece u šoku: Sin joj napravio dug veći od 16 tisuća kuna

MojFaks | Laganini, 11.05.2021., Autor: Vanessa K.Ljubav njenog sina prema Spužvi Bobu vrijedi više od 16 tisuća kuna...
Foto: By enchanted_fairy

Malodobni sin naručio je čak 918 komada sladoleda u obliku Spužve Boba. Nije potrebno reći da je majka zbog ovoga skoro 'upala' u dugove.

Teško da se itko više iznenadio od Jennifer Bryant, inače redovne studentice socijalnog rada na Sveučilištu New York kada je saznala da je njen 4-godišnji sin naručio 51 kutiju sladoleda u obliku Spužva Boba pomoću njenog Amazon računa.


4-godišnji Noah narudžbu je mudro poslao na kućnu adresu svoje tete, a ne majčinu. Njegova ljubav prema ovom liku bila je glavni okidač za narudžbu 918 komada sladoleda, uz cijenu koja je premašila 2600 dolara, što je preko 16 tisuća kuna. Zbog toga što je u pitanju sladoled, očito je bilo da se narudžba ne može stornirati niti se može napraviti povrat, prenosi Today.com


S obzirom da ova studentica i majka troje djece nije znala kako platiti ovo "ledeno iznenađenje", na Facebook stranici svog fakulteta potražila je savjet i pomoć. Ubrzo joj se javila kolegica Katie Schloss koja je ovoj nesretnoj majci htjela uplatiti nešto novca kako bi joj financijski pomogla.


Shloss je zatim pokrenula GoFundMe akciju kako bi pomogla svojoj kolegici koja uz sve životne troškove i studentske kredite jednostavno nije mogla otplatiti dugovanje od 2600 dolara za sladoled.Vijest o "spužvastom" iznenađenju brzo se proširila pa je ova studentica u samo 24 sata prikupila potreban novac kako bi platila račun Amazonu. Nakon samo tri dana, prikupljeno je gotovo 7 tisuća, a svota se dosad popela do 24 tisuće dolara. "Kao majka djeteta s autizmom, sav ostatak (vaših) donacija utrošit ću na Noahovu edukaciju i ostale potrebe. Ne možemo vam izraziti koliko smo zahvalni. Uistinu", napisala je Jennifer na GoFundMe stranici.

izvor: Today.com


amazonstudenticamajkaspužva bobsladoleddugovanjesocijalni radtroje djece


Prati nas na Instagramu!