Vodič za brucoše

Natrag na portu po pumpu! Stanica za popravak bicikala u domu nije izdržala ni mjesec dana

MojFaks | Laganini, 19.06.2020.Natrag na portu po pumpu! Stanica za popravak bicikala u domu nije izdržala ni mjesec dana

Nije prošlo ni mjesec dana otkako smo studente koji žive na 'Savi' razveselili dobrim vijestima, posebice one koji maze i paze svoje 'dvokotače'. Nažalost, veselje nije dugo trajalo...

Kako smo pisali, na inicijativu Domskog odbora postavljena je samouslužna stanica za servis bicikla (kompresor i sav potreban alat). Mnogi studenti dočekali su ovu mogućnost brzinskog pregleda i popravka svog "dvokotačnog međunožnog gurala" s oduševljenjem. Napokon će se, kako su tada pisali studenti, smanjiti potraga za ključevima, gedorama i pumpama za bicikle u Facebook grupi jer će moći brzo i na jednom mjestu promijeniti zračnice, napumpati gume ili pritegnuti opuštenu sajlu. 


foto: Studentski odbor Sava


...Uz kamere i zaštitare u studentskim domovima - bicikli ipak postaju plijenom lopova...


Ne znamo kako ovo da vam napišemo, ali ta sreća nije dugo trajala. Štoviše jako kratko je trajala, a sve se promijenilo nakon upita jednog studenta u grupi na Facebooku. 


...Novotarija koja stiže na Savu oduševila studente: Kraj žicanju gedora, pumpi i šarafcigera po grupama...


"Trebam instrukcije kako se pumpa na ovo ili ako ima netko običnu pumpu za posuditi? Hvala lijepa!", napisao je optimistični student, da bi mu kolege ubrzo otkrile surovo realnost, a to je da - treba ići na portu po pumpu jer stanica  za servis ne radi. 


foto:Studentski dom Stjepan Radić - 'Sava'@Facebook 

Mnogi su potvrdili da je postavljena stanica vrlo brzo naišla na probleme i da su, što se popravaka i pumpanja guma tiče, opet prepušteni sebi ili glasovitoj pumpi na porti. I dok neki sumnjaju u pogrešno korištenje i uništavanje stanice, drugi sumnjaju u početnu kvalitetu investicije.

A.Z.
foto: Bikepoint i Studentski dom Stjepan Radić - 'Sava'@Facebook collage


studentistanica za servis biciklakvarpumpaSava