Vodič za brucoše

'Osmijeh to go' na vratima kabineta: Profesor sa zagrebačke Ekonomije razveselio studente ovom porukom

MojFaks | Laganini, 09.10.2017.'Osmijeh to go' na vratima kabineta: Profesor sa zagrebačke Ekonomije razveselio studente ovom porukom

Atmosfera na fakultetima ponekad je napeta i nelagodna jer studenti moraju puno učiti što ih ponekad frustrira. No, da to ne mora biti samo tako, pokazao je profesor s Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu koji ohrabruje studente da se češće smiju.

Profesor Mirko Palić s Katedre za marketing na zagrebačkoj Ekonomiji inače je omiljen među studentima. Zbog svoje ležernosti i smisla za humor profesor Palić svima je drag, a sada je svoje studente razveselio slatkom porukom.

...[FOTO] Urnebesna poruka roditelja susjedima: 'Nismo se nadali da će kćer diplomirati pa slavimo još glasnije'...


...Profesor filozofije i staklenka: Uvijek imajte vremena za pivo s prijateljima...


Na vratima svog kabineta B 308 profesor je zalijepio porukicu Take a smile (it is free) s mogućnošću uzimanja smješka. Njegova poruka oduševila je studente čiji se osmijeh odmah razvukao od uha do uha. To znamo iz prve ruke jer nam je studentica tog fakulteta ispričala više o profesoru Paliću.


Foto: Facebook

"Profesor Palić je poznati osobenjak na faksu - za njega znaju i oni koji nikada nisu slušali njegovo predavanje. Uvijek raspoložen za zezanciju, kroz nastavu odabere par ljudi koje malo 'osramoti', ali nekim benignim forama, tako da se cijela dvorana smije", kaže studentica.

Dobro raspoloženi profesor Palić mogao bi poslužiti kao primjer većini profesora jer osmijeh ne košta ništa, a nekome može popraviti dan.

Ivana Petrić
foto: Facebook


profesormarketingekonomijaporukaosmijeh


Prati nas na Instagramu!