Vodič za brucoše

Za pauze od učenja stigla nova zanimacija: Tvrtka Niantic Games lansirala je igricu 'Harry Potter: Wizards Unite'!

MojFaks | Laganini, 21.06.2019.Za pauze od učenja stigla nova zanimacija: Tvrtka Niantic Games lansirala je igricu 'Harry Potter: Wizards Unite'!

Nakon ogromnog uspjeha Pokemon GO aplikacije s preko bilijun preuzimanja, američka tvrtka Niantic Games ovoga petka lansirala je potencijalno novu uspješnicu – Harry Potter: Wizards Unite!

Stranica aplikacije najavljuje kako će igrica fanovima omogućiti ''istraživanje stvarnih kvartova i gradova kako bi otkrivali misteriozne artefakte, učili bacati čarolije i susretali se s legendarnim zvijerima i ikoničnim likovima cijelim putem''.


Dakle, princip će biti sličan Pokemon GO igrici: svaki igrač opredijelit će se na početku igrice na ono u čemu se želi specijalizirati, postojat će stanice u kojima sakuplja sastojke za čarolije, a igrači će se moći i boriti u arenama, uz nekoliko novosti i izmjena.


Trailer za igricu, koji je objavljen ovoga utorka, možete pogledati ovdje, a fanovi su zasad oduševljeni.


„Ako me susjedi vide kako hodam po ulici obučena u svoju čarobnjačku odjeću, to je zbog ovog“, bio je jedan od komentara fanova na Youtubeu.


Igrica je zasad dostupna u samo četiri zemlje: SAD-u, UK-u, Australiji i Novom Zelandu, a autori najavljuju kako bi se taj broj trebao znatno povećati kroz nekoliko tjedana.P.H.

Izvor: Collegetimes.com/ techcrunch.com/ harrypotterwizardsunite.com

Foto: harrypotterwizardsunite.com


Harry Potterigricaaplikacija

Prati nas na Instagramu!