Vodič za brucoše

Zagrebački studenti genijalnom zanimacijom protiv stresa: U domu napravili neponovljivi ping pong stol

MojFaks | Laganini, 21.04.2017.Zagrebački studenti genijalnom zanimacijom protiv stresa: U domu napravili neponovljivi ping pong stol

Domišljatost studenata nema granica, a to su opet pokazali studenti iz Studentskog doma Stjepan Radić. Iskoristili su vrata, prazne kanistere vode i stolicu kako bi napravili svoj vlastiti stol za ping pong i predahnuli od učenja.

Na Facebook stranici doma Stjepan Radić objavljena je zanimljiva fotka improviziranog stola za stolni tenis, napravljenog na studentski način. Naime, ne radi se o pravom, "kupovnom" stolu iz nekog sportskog dućana nego o onome iz njihove kućne ili bolje rečeno "domske" radinosti.

...Cimerici tražila dečka pa došla na ideju: Stanarka doma pokrenula stranicu koja spaja studente...


Svi dobro znamo da je sport idealan način opuštanja od učenja, a s tim su vrlo dobro upoznati i stanari doma jer sa svojom idejom nisu mogli čekati. Stoga su maštoviti stol improvizirali koristeći sobna vrata (kupaonska su se pokazala preuskima), mrežicu, kanistere vode i stolice.


Izvor: Facebook@Studentski dom Stjepan Radić

"Ova ideja je došla spontano prije par dana jer se mala kupaonica s tuševima renovirala. Zbog toga su vrata od tuševa bila na balkonu pa se netko s kata dosjetio da bi mogla poslužiti za stolni tenis te smo to i napravili. No, zaključili smo preuska pa smo se sjetili da bi mogli skinuti vrata od sobe koja bi se pokazala kao bolje rješenje i u konačnici, bila su bolje rješenje", otkriva student iz doma.

...Projekt koji će ovjekovječiti duh kultnog zagrebačkog doma: Klikom po Savi...


Možemo slobodno reći da bi na ovakvom stolu "pingač" igrali i oni koji nemaju smisla za "uradi sam" projekte jer se radi o jedinstvenom primjerku iz doma na Savi, čiji nas stanari svojim duhom, kreativnošću i duhom zajedništva uvijek razvesele.

Ivana Petrić
foto: Facebook@Studentski dom Stjepan Radić


savaping pongstolstudentski dom Stjepan Radić


Prati nas na Instagramu!