Vodič za brucoše

Varala dečka tijekom studija u inozemstvu: osvetio joj se na brutalan način

MojFaks | Laganini, 11.07.2016.Varala dečka tijekom studija u inozemstvu: osvetio joj se na brutalan način

Vrijeme studiranja je ujedno i vrijeme eksperimentiranja, pogotovo ako se prijavite na razmjenu studenata i otputujete na semestar-dva u neku daleku, romantičnu zemlju.

Bez obzira vjerujete li u veze na daljinu ili ne, istina je da mnogi parovi ne odole izazovu novoga i zanimljivoga, kad je ono poznato i staro ostalo kod kuće. Ne kaže se bez razloga "daleko od očiju, daleko od srca".


Amerikanka iz ove priče zaputila se na studij u Europu, a njen ju je dečko čekao. Iako nije poznato kako je točno saznao, očito je vijest o tome da ga je prevarila za vrijeme studentske razmjene došla do njega pa joj je odlučio pripremiti "romantično" iznenađenje pri povratku u SAD.


Čini se da se djevojka u inozemstvu bila malo ohladila od njega jer ju je danima nagovarao da se vide, a onda je jednog dana napokon pristala. Vozio je dva sata da dođe po nju, odveo ju je u restoran i uručio joj ovo pismo nakon kojeg mislimo da je djevojka požalila što je uopće došla.foto: BroBible Tipster


Navodno joj je ostavio i račun da ga sama plati.


Teško je u studentskim danima govoriti o nekim "ozbiljnim" vezama, ali uvijek je pametnije igrati fer. Svakome se dogodi da se zaljubi u neku drugu osobu, ali da biste prevenirali ovakve scene, najbolje je biti iskren i cijelu stvar riješiti na jedini pošten način – prekidom.


L.B./izvor i foto: BroBible


studij u inozemstvuprevarapismo


Prati nas na Instagramu!