Vodič za brucoše

[VIDEO] Poslao završni rad minutu do ponoći: Napisao zadnje riječi u klubu, partijajući s frendovima

MojFaks | Laganini, 05.10.2017.[VIDEO] Poslao završni rad minutu do ponoći: Napisao zadnje riječi u klubu, partijajući s frendovima

Kampanjstvo – jer život je lakši kad u stresu završavamo fakultetske obveze 5 do 12. Doslovno.

21-godišnji superjunak iz ove priče zove se Lawrence Kemp i nedavno je završio drugu godinu studija poslovnog menadžmenta na Sveučilištu u Gloucestershireu u Engleskoj. Jedino što je morao napraviti da bi ovaj san postao stvarnost bila je predaja esej od 2000 riječi, no između završnog roka za predaju, završetka godine i upisivanja sljedeće ispriječio se gadan problem – tulumarenje u stanu koji dijeli s cimerima i večernji izlazak.

Mislite da je nemoguće napisati rad dok oko vas ekipa tulumari, nalijeva vas alkoholom i dok, u finišu večeri, tulumarite u klubu i tipkate zadnje riječi te finalno pritišćete "pošalji"? E pa, varate se. Srećom da su Kempovi prijatelji mobitelom zabilježili njegovu borbu da završi i pošalje rad dok istovremeno tulumari s prijateljima jer sada imamo dokaz da je i to moguće!

Lawrence je godinu završio s 81% uspješnosti (što uopće nije loše), a o ovom je događaju kratko izjavio: "Ako ću biti iskren, esej sam počeo pisati nekoliko dana ranije, ali sam zadnjih 750 riječi i uređivanje ostavio za zadnju minutu. Totalno sam namjeravao izaći van jer nisam bio s društvom već neko vrijeme, ali zadatak se oduljio više no što sam očekivao. Zbog toga sam sam bio neodlučan oko toga trebam li im se pridružiti, ali znao sam da mogu urediti rad dok istovremeno uživam u večeri."
Sigurni smo da je osjećaj bio fantastičan.

L.B./foto: kolaž/screenshot@Facebook/Eddy Hedley


videozavršni radtulumarenjenoćni životalkoholseminar


Prati nas na Instagramu!