Vodič za brucoše

Studentica uredila domsku sobu u retro stilu - napravila i fora mini kuhinju

MojFaks | Laganini, 14.09.2017.Studentica uredila domsku sobu u retro stilu - napravila i fora mini kuhinju

Domske sobe ne moraju izgledati isto te bi student trebao imati mogućnost urediti je prema vlastitom ukusu i osobnosti. Naravno, ne govorimo ovdje o totalnom preuređenju sobe jer to nije dozvoljeno, nego o tome da sobu prilagodimo sebi. Upravo to je napravila jedna studentica kada je sobu uredila u retro stilu.

Soba studentice Lily Sevilla sa Sveučilišta Northland u Wisconsinu izgleda kao vintage oaza i mjesto gdje bi apsolutno uživala čak i Lana Del Rey. Naime, Lily je svoju domsku sobu uredila u retro stilu, a korisnike interneta je osobito oduševila njena kuhinjica.

Svojim uređenjem sobe pokazala je da je "starinski" uređena soba vrlo simpatična te prostoru daje određenu dozu glamura, ali i da je minimalizam dobro rješenje za domsku sobu. Kako kaže, većinu namještaja uzela je u IKEA-i.

...U novom ruhu: Studenticama se nije sviđala soba u domu pa su je brutalno preuredile...


...Ovako bi studentski smještaj trebao izgledati: je li ovo najljepša kuća za studente u Hrvatskoj?...


Glavna zvijezda ove sobe je kuhinjica koju je Lily sama opremila. U kuhinji je mali rešo, kuhalo i puno košara i drugih predmeta koji su tu uglavnom zbog estetike te služe za držanje hrane i začina. Osim toga, zanimljivo je vidjeti da je dio sobe gdje je studentičina cimerica Ruby uređen prema njenom ukusu pa nije retro tako da je jedan dio sobe vintage, a drugi "moderan".


Namještaj je kupila u IKEA-i po povoljnoj cijeni... izvor: Instagram@lily_sevilla


Posebno se ističe njena simpatična kuhinja


Dio sobe njene cimerice Ruby nije uređen retro

Lily kaže da je inspiraciju za uređenje pronašla na Instagramu, kod Lauren Singer koja na svom profilu daje izvrsne savjete za uređenje doma. Nakon fancy uređenih domova koje smo nekada znali viđati na internetu, možemo slobodno reći da je ovaj ipak nešto drugačiji pa može doći kao inspiracija drugima.

Ivana Petrić

foto: Instagram@lily_sevilla/ Facebook@Studentski dom Stjepan Radić/Pixlr


uređenje sobesoba u domuretrodom


Prati nas na Instagramu!