Vodič za brucoše

Zagrebačka studentica urnebesnim memeom posprdala svog dečka: 'Ako me sad ne ostavi, neće nikada'

MojFaks | Laganini, 21.11.2019.Zagrebačka studentica urnebesnim memeom posprdala svog dečka: 'Ako me sad ne ostavi, neće nikada'

Svi imamo onog jednog koji studira malo dulje od predviđenog, onog jednog koji je bio brucoš još dok su dinosauri kročili zemljom...

Ana Rogač studentica je pete godine modnog dizajna na Tekstilno-tehnološkom fakultetu s već stečenom diplomom "bakalara". Njeno lice vjerojatno vam je poznato zahvaljujući parodiji na Despacito kojoj smo se svi smijali. Osim svega toga, u sretnoj je vezi s mladićem Josipom kojega obožava. Pitate se kako to znamo? Samo pravi, stabilni i zreli parovi mogu se šaliti jedno na račun drugoga i preživjeti! Osim toga, svi znamo da je isti smisao za humor pravi temelj uspješne veze, ma što drugi mislili o tome.


...Zagrebački studenti snimili urnebesnu verziju popularnog hita: Domaći 'Despacito' posvetili prevarenim ženama...


Sve ovo odlično je ilustrirala urnebesnim memeom učenjaka na kojega je namontirala neko suvremenije lice uz komentar "ono kad je frend upisao fakultet".


foto: meme by Ana Rogač


Ok, skužili smo da to mora biti aluzija na neka davna vremena i one među nama koji odluče malkice produljiti svoj studentski staž (tko im može zamjeriti, realno?), ali zanimalo nas je više. Što doista stoji iza ove sličice koja je nasmijala sve njihove prijatelje, a i nas?


Dečko kao inspiracija za fotku


"Ovo je zapravo moj dečko koji nikako da privede kraju svoj cijenjeni studij nautike u Dubrovniku pa mi je malo poslužio kao inspiracija za fotku", pojašnjava nam Ana. "Sigurna sam da će se mnogi (vječni) studenti naći u ovome.. a dečko ako me ne ostavi sada, neće nikada", kazuje nam kroz smijeh.


Odabranik njenog srca studira u Dubrovniku, dok je ona u Zagrebu što znači da održavaju vezu na daljinu. U planu im je da započnu sa zajedničkim životom kad diplomiraju, što je još jedan motiv da što prije dođu do svog cilja. Ili možda ne?


"Sve mi se nešto čini da on to malo puno odgađa", kaže... "Da se čovjek zapita!", šali se Ana.


Studentski dani svakako su lakši uz dobru dozu humora!


L.B./foto: Borysevych.com/Shutterstock


memevječni studentAna Rogačveza na daljinu

Prati nas na Instagramu!