Vodič za brucoše

Zbog faksa izgubila milijardu i pol kuna: Napokon izvukli 'njene' brojeve na lotu, ali nije odigrala listić zbog – previše zadaće

MojFaks | Laganini, 23.03.2021., Autor: Lidija B.Treba li tužiti fakultet?
Foto: guruXOX via Shuitterstock

Suosjećamo s ovom kolegicom koja religiozno igra EuroMillions lutriju na iste brojeve svaki tjedan. Napokon su izvučeni njeni brojevi, no nažalost, ovaj put zaboravila je uplatiti listić.

Većina nas, ako ikad i zaigra igre na sreću, napravi to tek kad jackpot dosegne astronomsku cifu uz spoznaju da nema šanse da zbilja dobijemo toliko novca. No, ima i onih drugačijih koji odano i pasionirano svaki tjedan igraju igre na sreću. Baš kao i 19-godišnja studentica Sveučilišta u Brightonu koja svaki tjedan polaže nadu na istu kombinaciju brojeva. Sve dok ti isti brojevi napokon nisu i izvučeni! No, između nje i dobitka od otprilike milijardu i pol kuna ispriječio se – čisti peh.


Svaki tjedan igra, ali ovaj put...


Rachel Kennedy odlučila je svaki tjedan pobožno igrati istu kombinaciju, toliko redovito da o tome više nije morala ni razmišljati: brojeve je sačuvala u svojoj loto-aplikaciji i svaki tjedan jednom obnavljala listić i ulog. Sve do kobnog tjedna kad je zaboravila uplatiti novi listić.


>>>Igr'o sam dvojku na City: Studenti koji se klade čak i na predavanjima otkrili su svoje tajne. Evo koliko ulažu, a koliko dobivaju...<<<


Njen dečko podijelio je cijelu priču na svom Twitter profilu. Taj tjedan u kojemu je nesretna studentica zaboravila platiti i ponovo odigrati "svoju" kombinaciju, izvučeni su baš ti brojevi i to u vrijednosti iznosa koji bi joj omogućio da do kraja svog života ne mora odraditi nijedan dan – 182 milijuna funti skoro je sjelo na njen račun, samo da nije bilo te zaboravnosti.
Zbog obaveza na faksu zaboravila odigrati kombinaciju


Od silnog uzbuđenja, ali i samopouzdanja koje proizlazi iz navike (ipak je dotad svaki tjedan igrala!), nazvala je agenciju za igre na sreću kako bi zatražila svoj dobitak. No, ono što su joj tamo rekli dočekalo ju je kao hladan tuš. Kako je pojasnila medijima, bila je previše okupirana obavezama na fakultetu i zadaćom koju je imala pa je jednostavno zaboravila ponovo uplatiti novac na svoju dobitnu kombinaciju.


>>>Online casino kao privlačan izvor zarade? Studenticu dečko uveo u svijet kockanja: 'Bila sam u šoku kad sam u pola sata zaradila 300 kuna…'<<<


No, ovo nije poljuljalo njen duh. Kako kaže, ovo nije utjecalo na njen život. "Sve se događa s razlogom, nismo ni bogatiji ni siromašniji nego što smo bili jutros", kazala je. "Nadam se da je dobitak otišao nekome kome očajnički treba."


Još se i našalila da će i ona i dečko brzo preboljeti ovu epizodu skorog dobitka, a pogotovo njen partner jer, kako tvrdi, tako i tako mu ne bi dala ništa od ukupne svote koju bi dobila.


lotoEuroMillionsstudenticaigre na srećujackpotzaboravnostzadaća na faksupeh


Prati nas na Instagramu!