Vodič za brucoše

Želite biti voditelj ili glazbeni urednik? Dođite na audiciju za radijskog voditelja u studentskoj emisiji

MojFaks | Laganini, 15.02.2018. Želite biti voditelj ili glazbeni urednik? Dođite na audiciju za radijskog voditelja u studentskoj emisiji

Iako je nastao 1913. godine, radio je i dalje vrlo popularan medij. Ono što je manje poznato jest činjenica da je radio i dalje najbrži medij unatoč internetu te se i dalje jednako sluša. Studenti koji žele sudjelovati u stvaranju radijskog sadržaja sada to mogu i probati u ulozi voditelja, glazbenog urednika ili glazbenog tehničara.

Sveučilište Jurja Dobrile u Puli u suradnji s HRT centrom Pula poziva studente na audiciju za voditelje, urednike i glazbene tehničare u studentskoj emisiji. Riječ je o emisiji "Radio X-ica" koja prati studentski život te sveučilišne aktivnosti.


Izvor: unipu.hr

Audicija će se održati u četvrtak 22. veljače u 15 sati u HRT centru Pula na adresi Dalmatinova 4. Ekipa s radija poručuje da studente očekuje zanimljiv i dinamičan posao na kojem će steći iskustvo rada u elektroničkim medijima. Popunjenu prijavnicu treba ponijeti na audiciju, a ona se nalazi na ovom linku.

Više o temi pročitajte ovdje.

Ivana Petrić
izvor: unipu.hr
foto: Pixabay


radioRadio X-icaSveučilište Jurja Dobrilevoditeljaudicija


Prati nas na Instagramu!