Vodič za brucoše

Nagradna igra: Riješi ispite k'o od šale uz Energypip

MojFaks | Nagradne igre, 25.04.2016.Nagradna igra: Riješi ispite k'o od šale uz Energypip

Umjesto razno-raznih energetskih napitaka ili galona turske kave koja ti postaje najboljom prijateljicom tijekom ispitnih rokova, prirodnu energiju za borbu sa svim ispitima i seminarima potraži u medu, guarani i aceroli. Zvuči fino i zdravo, zar ne?

Tko još nije čuo za PIP d.o.o. - najstarijeg proizvođača pčelinjih proizvoda u Hrvatskoj?

Upravo iz ove tvrtke stiže nam Energypip - prirodan proizvod od meda koji podiže koncentraciju, budnost i organizmu vraća svježinu, kao stvoren za teško i stresno vrijeme ispitnih rokova ili sportskih natjecanja ako se uz studiranje baviš i nekom sportskom aktivnošću.

Uz svoje poznate pozitivne učinke na organizam, med je brzi nosač svih sastojaka do stanica organizma. Za razliku od kofeina iz kave, kofein iz guarane oslobađa se puno sporije, njegov učinak se brzo osjeti, a traje i do nekoliko sati. Vitamin C sadržan u plodovima acerole doprinosi normalnom metabolizmu stvaranja energije, a svi su ovi fini sastojci umiješani u Energypip bez konzervansa i umjetnih bojila.
Osim za polaganje ispita, učenje i sportska natjecanja, Energypip ti može pomoći kad god osjetiš da ti nedostaje energije i kad te "pokose" umor i iscrpljenost (svi znamo da se studenti osjećaju tako "pod normalno").

Za sve vas kojima je potrebna dodatna doza energije, osigurali smo 5 paketića Energypipa koje možete osvojiti slanjem imena i prezimena na mail-adresu info@mojfaks.com do četvrtka, 28. travnja, u 12:00 sati.


Stoga budite brzi i osigurajte si svoj maleni paketić energije!

Više informacija o PIP proizvodima pronađite na www.pip.hr.


nagradna igraEnergypipPIP d.o.o.koncentracijaguaranamedumoručenje

Prati nas na Instagramu!