Vodič za brucoše

NAGRADNJAČA: Vodimo vas u ExitGames escape room

MojFaks | Nagradne igre, 01.07.2016.NAGRADNJAČA: Vodimo vas u ExitGames escape room

Kišni su dani ili je prevruće. Ispali smo s Eura, ispitni rokovi uglavnom su iza vas, ničeg uzbudljivog nema na vidiku… Prava zabava čeka te u Petrinjskoj 7, u novotvorenom ExitGames escape roomu u kojem se nalaze dvije avanture posvećene najintrigantnijim domaćim temama 20. stoljeća!

Teslino nasljeđe i Grofica iz Petrinjske ulice sobe su opremljene originalnim scenografijama zahvaljujući kojima ćeš otputovati u prošlost i doživjeti atmosferu nekih drugih vremena. U njima ćete ti i tvoje društvo provesti 60 minuta unutar kojih promišljajući i otkrivajući tragove morate spasiti svijet, odnosno smjestiti opasnog ubojicu iza rešetaka.

Svaka avantura nudi nevjerojatnu dozu adrenalina i dobrog provoda, a pri tom razvija i kognitivne vještine te potiče timski rad i kreativnost. Ovaj jedinstveni koncept do najsitnijeg su detalja osmislili izradili mladi zagrebački escape room entuzijasti i sami ljubitelji rješavanja zagonetki, dekodiranja i logičkih mozgalica.Strastvenim gamerima trebalo je godinu dana da materijaliziraju ove dvije priče u kojima ste ti i tvoja ekipa  od najviše šest članova glavni junaci. Brojne prepreke u sobama samo se naizgled čine takvima, jer se mnoštvo tragova krije u atraktivnom okruženju punom čudnih naprava, zanimljivih mehanizama te svjetala svih boja i oblika.

Ukoliko imate dovoljno hrabrosti, dođite i zakucajte na vrata iza kojih ne znate što se krije.Bitno je napomenuti da sobe ni u jednom trenutku nisu zaključane te da su ugodno klimatizirane, što je posebno važno za igrače koji se odluče opustiti u ove vruće ljetne dane.

A da biste i vi provjerili možete li riješiti slučaj po izboru, sve što trebate učiniti jest odgovoriti na sljedeće pitanje: Kako se zove ulica u Zagrebu u kojoj se nalazi ExitGames?

Točne odgovore potražite ovdje te nam ih, zajedno sa svojim imenom, prezimenom i datumom rođenja šaljite na: info@mojfaks.com.

Igramo se do kraja utorka 05.07., a imena sretnih dobitnika (jednog za "Groficu" i jednoga za "Teslu") objavit ćemo u srijedu.

Nagradna igra je završila, a sretni dobitnici su: Lucija Marinović i Anita Kraševac! Čestitamo curama, uskoro ćete na mail dobiti sve informacije i upute, a ostalima više sreće drugi put.


nagradna igraExitGamesescape room


Prati nas na Instagramu!