Vodič za brucoše

Tko je učio, učio je, tko je položio, položio je. Sad je vrijeme za kupanje!

MojFaks | Nagradne igre, 05.07.2017.Tko je učio, učio je, tko je položio, položio je. Sad je vrijeme za kupanje!

Ljeto je stiglo u grad, oni koji su mogli iselili su iz domova i vratili se kućama, ali ima i onih koji su ljeto odlučili provesti na 'vrućini gradskoga asfalta'.

Upravo će takvima vijest o sezoni jednodnevnih kupanja na najljepšim kvarnerskim plažama koje organizira Autotrans doći kao kec na desetku i prijekopotrebno osvježenje!

Okupaj se i zaboravi na brige na plažama Crikvenice, Novog Vinodolskog, Malinske i Baške po jedinstvenim cijenama od 100,00 kn za povratnu kartu iz Zagreba! Osim toga, Autotrans se pobrinuo i za popuste na brojne dodatne sadržaje na plaži: konzumaciju jela i pića u najatraktivnijim restoranima u Crikvenici - Sabbia i Galiot - te na vožnju polupodmornicom Peppy kao i na niz sportova i zabave na moru - skijanje, jet ski, parasailing, vožnja bananama i tubama. Više informacija možeš pronaći na službenim stranicama Autotransa.

Sve što je potrebno učiniti je odabrati željenu destinaciju između Crikvenice, Novog Vinodolskog, Malinske i Baške, uzeti kupaći kostim, ručnik i sunčane naočale, a Autotrans će se pobrinuti za prijevoz.


MojFaks i Autotrans osjećaju vaše patnje nakon ispitnih rokova i zato su pripremili 2 povratne karte iz Zagreba za kupanjac u destinaciji po vašem izboru.

Sve što morate napraviti jest napisati nam bez čega nikako ne možete na plaži ljeti i poslati odgovore na info@mojfaks.com. Prijave traju do srijede, 12. srpnja, u 12 sati.

Sretno!

foto: TZ Crikvenica***


Sretne dobitnice su Martina Budića i Elena Mikolaj! Čestitamo!


nagradna igraAutotransjednodnevna kupanjapovratna karta


Prati nas na Instagramu!