Vodič za brucoše

Vodimo vas u Escape Room ClueGo: Proslavite kraj rokova krađom legendarne Mona Lise!

MojFaks | Nagradne igre, 24.02.2017.Vodimo vas u Escape Room ClueGo: Proslavite kraj rokova krađom legendarne Mona Lise!

Ispitni rokovi samo što nisu završili, a svi znamo što to znači – vrijeme je za nagradu ako ste položili ispite ili utjehu ako niste!

MojFaks I ClueGo Escape Rooms Zagreb misle na vas. Nakon najnapornijeg perioda za svakog studenta, nema boljeg načina za opustiti se od odlaska u najnoviji zagrebački escape room koji vam nudi dva nova i jedinstvena scenarija – The Mona Lisa heist I MEMENTO.

Obje igre se, za razliku od većine drugih u Zagrebu, igraju 75min umjesto uobičajenih 60 minuta, a razlog tomu je zahtjevnost i složenost samih zadataka. Kako nam je vlasnik pojasnio: "Vremenski ovir smo definirali tako da svi imaju dobru šansu za uspješno obavljanje misije, a i kako bi našim igračima dali dodatnu vrijednost za novac.""Escape room" ili "room escape" igre su godinama popularne u svijetu, a već neko vrijeme i kod nas. Razvile su se iz "poin&click" video igara i zakoračile iz virtualnog svijeta u stvarnost pružajući tako igračima jedinstveno iskustvo. Na adresi Ulica kneza Borne 12 igrači imaju priliku barem nakratko iskusiti kako je to biti glavni negativac u krađi Mona Lise ili heroj u borbi protiv korumpirane kompanije. Totalno filmski, zar ne?

Igre sa originalnim i uzbudljivim elementima su autorsko djelo vlasnika ClueGo Escape-a, što ih razlikuje od većine soba koje su najčešće rađene po franšizi. Vlasnici su se na to odlučili kako bi, prema njihovim riječima, izbjegli ponavljanje tema i zadataka u sobi, te pružili igračima iskustvo koje nije rađeno “po kalupu”.Tijekom igre igrači (u grupi od 2 do 7 osoba), moraju detaljno istražiti sobe, rješavati zagonetke i otkrivati šifre koje će im pomoći da izvrše sve zadatke kako bi uspješno pobjegli iz sobe. Nije potrebno nikakvo predznanje ni fizička predispozicija, samo znatiželja, dobro raspoloženje i još bolja ekipa. Suradnja, komunikacija i timski rad zlatno su pravilo koje će igrače dovesti do cilja.

Još jedna odlična pogodnost koju nudi ClueGo je i "Studentska srijeda" koja vam omogućuje da svake srijede rješavate zagonetke i intrige za 20% nižu cijenu!Ako ste spremni odvažiti se i zakoračiti u svijet uzbuđenja, zabave i adrenalina dok sat otkucava, odgovorite nam na jedno jednostavno pitanje:

"Koliko minuta dulje traju igre u ClueGo escape room centru u koji vas vodimo?"


Vaše odgovore s osnovnim kontakt podacima (ime, prezime, e-mail adresa, broj telefona) šaljite na: info@mojfaks.com

Odgovore primamo do kraja utorka, 27. veljače 2017., nakon čega ćemo objaviti ime sretnog dobitnika koji će imati priliku sa prijateljima isprobati jedan od ClueGo scenarija.

***

Sretna dobitnica koja će svoje znanje, dovitljivost, maštu i kreativnosti iskušati u ClueGo escape room centru je Đurđica Hibler. Čestitamo!


ClueGo escape roomnagradna igrakrađa Mona LiseMementonovi escape roomZagreb


Prati nas na Instagramu!