Vodič za brucoše

Djevojke, oprez! Ispred zagrebačkog studentskog doma perverznjak vreba i prati studentice

MojFaks | Nakon predavanja, 02.02.2018. Djevojke, oprez! Ispred zagrebačkog studentskog doma perverznjak vreba i prati studentice

Nakon što su se prije nekoliko tjedana u studentskom domu Dr. Ante Starčević, kolokvijalno poznatom kao 'Šara', pojavili miševi, sada se pojavio čovjek koji plaši studentice. Naime, pojedine studentice zamijetile su čovjeka koji se skriva u mraku dvorišta doma, gleda ih i prati, a često se dira po intimnim dijelovima tijela.

U Facebook grupi zagrebačkog studentskog doma Šara pojavila su se svjedočanstva i upozorenja studentica koje tvrde da su vidjele čovjeka koji ih iz mraka gleda i dira se po intimnim dijelovima tijela. Jedna studentica ga opisuje kao "debeljuškastog proćelavog 25-godišnjaka s tanjim nogama koji uvijek nosi crnu hoodie trenirku s kapuljačom preko glave te je visok otprilike 170 centimetara."


Foto: M.Trbuščić/arhiva MojFaks

Druga djevojka priča da su čovjeka vidjele cimerica i ona dok su bile u teretani. Prema njihovoj priči, bio je okrenut prema prozorima prvog paviljona. Stajao je u pozi, koju studentice opisuju kao da je izgledala kao da obavlja malu nuždu, ali da su ubrzo shvatile da to nije tako. No, svjedočanstvo treće studentice je gotovo preraslo u tragediju jer ju je čovjek pratio. Tvrdi da je išao za njom prema stražnjem ulazu u treći paviljon, a kada se okrenula on je stao. Uletjela je unutra, čovjek je prema njenim tvrdnjama pokušao ući, no nije mogao jer nije imao ključ pa je otišao.

Nakon što je studentica čovjeka prijavila na portu, više se nije pojavljivao


O ovom slučaju pokušali smo kontaktirati Upravu te pomoćnicu upravitelja doma Andreju Zdunić-Begić. Gospođa Zdunić-Begić kazala nam je da se upravitelj doma Pejo Pavlović o ovom slučaju očitovao Ružici Rajšić, pomoćnici za smještaj sanacijskog upravitelja SC-a i da bi nam ona trebala odgovoriti. Odgovor nismo dobili, ali smo kratko porazgovarali s Juricom Horvatom iz domskog odbora Šare. On nam je ispričao da se nepoznati čovjek nije više pojavljivao nakon što su djevojke slučaj prijavile porti.

...Neželjeni gost: Stanarka zagrebačkog studentskog doma pronašla mrtvog miša u kupaonici...


...'Da se radi o njihovim sestrama drugačije bi pisali': Snimao studenticu u domu, uslijedili grozni komentari...


"Koliko je meni poznato nakon tog incidenta nepoznati čovjek više nije primijećen, odnosno nakon što je netko prijavio na portu, zaštitar je svako malo obilazio oko paviljona i nije nikoga zatekao. Zbog toga će se navodno uvesti nove mjere tj. još jedan zaštitar, a i u planu nabave je rasvjeta da se osvijetli oko cijelog doma. Također, mole se studenti da zatvaraju vrata iza sebe i da ne puštaju nepoznate ljude u dom, a ako primijete nekog sumnjivog da odmah nazovu portu jer je to jedini način da se intervenira kod takvih situacija", kazao nam je Horvat.


Izvor: sdantestarcevic.wixsite.com/David Spiegl

Do kraja pisanja članka nismo dobili odgovor Uprave niti pomoćnice za smještaj Ružice Rajšić.

Ivana Petrić
foto: M.Trbuščić/arhiva MojFaks


studentski domperverznjaknepoznat čovjekstudenticeŠara


Prati nas na Instagramu!