Vodič za brucoše

[FOTO] Tako nam Brucifera! Brucošijada FER-a još jednom potvrdila da je kraljica svih brucošijada

MojFaks | Nakon predavanja, 06.11.2017.[FOTO] Tako nam Brucifera! Brucošijada FER-a još jednom potvrdila da je kraljica svih brucošijada

Brucošijada je važan inicijacijski obred za svakog studenta, a osim pobožnog pohađanja brucošijade vlastitog fakulteta, svaki iole nabrijani student u svoj kalendar odmah nakon upisa studija unosi i THE brucošijadu – onu koja u legendarni KSET i na FER dovuče sve nove i izgubljene kolege, ali i one iskusnije i starije. Činjenica je da svaki zagrebački student zna da se ovo događanje ne propušta. A tako je s razlogom.

Ove godine rasturačina na brucošijadi FER-a opravdala je reputaciju građenu godinama, točnije tijekom 36 njih. Na tri stejdža nastupilo je 17 izvođača od kojih je teško izdvojiti one za "ako-se-baš-mora" izdvajanje (možda Živo blato, Edo Maajka s bendom, Alen Vitasović, M.O.R.T., Krankšvester, Gužva u 16-ercu?), a nije izostao ni legendarni KSET Caffe na koji se razbacuju čak i oni "drveni" koji ne plešu.

Ako ste mislili da organizacija Brucifera (vrijedni KSET-ovci i FER-ovci) ne može "brže-više-bolje" svake godine iznova, sigurno su vas razuvjerili odličnom suradnjom sa Submarine restoranom koji je gladnu, znojnu i pijanu ekipu nahranio odličnim burgerima te pivovarom i pivnicom Medvedgrad na čije pive ne treba trošiti riječi nego im ponuditi dobrodošlicu grlom.

No, da ne duljimo i ne filozofiramo previše – evo fotki. Bilo je fantastično. Neka nas Brucifer roštilja nad paklenim plamenovima ako lažemo.
Foto: darkoba/Tulumarka


FERbruciferbrucošijada FER-agalerija fotografija

Prati nas na Instagramu!