Vodič za brucoše

[FOTO] Najbolja dobrodošlica u dom: 40 zagrebačkih studenata pilo kavicu i sklapalo nova prijateljstva

MojFaks | Nakon predavanja, 17.10.2017.[FOTO] Najbolja dobrodošlica u dom: 40 zagrebačkih studenata pilo kavicu i sklapalo nova prijateljstva

Ispijanje kave ili čaja uistinu zbližava ljude, a tko ne bi htio popiti kavicu uz zanimljivu ćakulicu? To uglavnom svi vole pa je zato ispijanje zajedničke kave i bio način da se studenti iz zagrebačkog doma na Savi bolje upoznaju te od stranaca postanu prijatelji.

Prije nekog vremena pisali smo o događaju koji je realizirala Sara Filipa Delić, poznatija kao lice iza objektiva projekta Klikom po Savi. Osim što Sara Filipa bilježi svakodnevni život svojih domskih sustanara iz doma Stjepan Radić, ona ih je odlučila i zbližiti te od stranaca učiniti prijatelje.Zato se organizirala "Kava Sava" koja je studente iz doma trebala spojiti i učiniti da se osjećaju opuštenije sa svojim domskim kolegama. Studenti su svoju zajedničku kavicu ispijali u nedjelju poslijepodne, a izgleda da je sve prošlo vrlo uspješno. Na stranici Klikom po Savi, Sara Filipa podijelila je svoje zadovoljstvo zbog uspješne kave i jer su okupljeni stanari također zadovoljni. Studentica se zahvalila svima koji su sudjelovali u organizaciji kao i onima koji su došli te Clubu Roko na sponzorskim kavama, a k tome, mnoge je na događaju i upoznala što joj isto tako čini veliko zadovoljstvo.


...Projekt koji će ovjekovječiti duh kultnog zagrebačkog doma: Klikom po Savi...


...Kliknite s nekim na Savi: Udomaćite se u domu i upoznajte svoje sustanare uz šalicu kave...


"Hvala vama dragi moji, koji ste se odazvalii i došli svojevoljno na naš projekt! Volila bi čut sve vaše dojmove, i drago mi je šta sam imala priliku upoznat većinu vas, jučer ste ispunili moje srce sa radošću! Iii nadam se da stranci koji su jučer imali priliku popit kavu ili čaj zajedno, da više neće ostat samo stranci, već da će neka prijateljstva i zaživit. 40 vas je jučer bilo hrabro i upoznalo nekog novog. 40 vas je pokazalo dobru volju sudjelovanja i hrabrost za nešto novo. A 40 je itekako puno veća brojka od onog šta smo očekivali. Ko zna, možda sklopimo nove kave i nove prilike za još novija prijateljstva, sad znamo da postoje oni koji su spremni preć preko predrasuda i koji su nam jučer dali svoju punu podršku! Jako vas voliim i jako jako jako sam vam zahvalna! Iako sam tek došla na savu, teška mi je i sama pomisao da će doć vrime kad moram otić!", napisala je u jednom dijelu Sara Filipa.
Foto: Facebook@Klikom po Savi/Sara Filipa Delić

Fotke i snimke s događaja možete vidjeti na Facebook stranici Klikom po Savi kao i na Instagram profilu.

Ivana Petrić
foto: Facebook@ Klikom po Savi/Sara Filipa Delić


Klikom po SaviKava SavaSara Filipa DelićkavaSD Stjepan Radićprijateljistudentski dom


Prati nas na Instagramu!