Vodič za brucoše

Hopa-cupa na domski način: Tri studentice otvoreno savjetuju kako se seksati u studentskom domu

MojFaks | Nakon predavanja, 24.08.2018.Hopa-cupa na domski način: Tri studentice otvoreno savjetuju kako se seksati u studentskom domu

Za mnoge mlade odlazak od kuće na studij u drugi grad ujedno znači priliku za 'ispitivanje' svoje seksualnosti. Ako ništa drugo, razlog za to je privatnost koju konačno mogu imati daleko od roditeljskog doma, ali što ako je riječ o studentima i studenticama koji žive u domu?

O da, studenti u domovima se itekako seksaju o čemu smo prije dvije godine i pisali, samo što se o tome puno ne priča "naglas". Seks u domu se vjerojatno mora planirati dosta unaprijed ili se prilika stvori sama kada se cimer nenajavljeno pokupi negdje na nekoliko sati. Tada ne treba baš previše logistike prije prepuštanja strastima.

Izvor: Shutterstock

Oni koji su se seksali u domu znaju kako to funkcionira, ali za one koji tek postaju dio domske ekipe neke su situacije i dalje enigma, poput, primjerice, kako izbjeći neugodnu situaciju ako cimer upadne u sobu tijekom "akcije". O tome su na portalu Elite daily progovorile tri studentice i seksualna terapeutkinja pa savjetovale druge studente kako se najbolje seksati u domu.

Ovo su njihovi savjeti:

#1 Dekica uvijek mora biti pri ruci


Izvor: Pixabay

"Ne bih rekla da je dekica stopostotna 'metoda' izvlačenja iz neugodne situacije ako ti cimer upadne u sobu tijekom seksa, ali situacija u svakom slučaju može biti manje awkward. Dekom se lako pokriti da se ne vidi ništa, osobito ako je 'akcija' krenula tijekom gledanja filma ispod dekice." Alexa (24)

#2 Saznajte cimerov raspored


Izvor: Pixabay

"Najbolji trik za izbjegavanje neugodnih situacija s cimerom ili cimericom jest da saznate njegov/njezin raspored. Tako ćete sigurno znati da vas neće ometati tijekom seksa jer tada ima druge obaveze. Sretnik ste ako ste dobri s cimerom ili cimericom jer tada osobu možete i zamoliti da ne bude u sobi nekoliko sati kako biste mogli malo isprobati ljubav sa svojim partnerom." Elizabeth (22)

#3 Držite se "standardnih" poza


Izvor: Pixabay

"Ako strahujete da bi vas netko mogao zateći tijekom seksa u domu bilo bi dobro da ne eksperimentirate s previše poza. Držite se misionarske poze i sličnih 'klasičnih' poza jer će tada situacija u svakom slučaju biti manje neugodna. Oni hrabri neka probaju i nešto drugo, ali bi trebali biti spremni na potencijalne neugodne situacije."  Lilli (22)

#4 Uspostavite s cimerom "šifru" za seks


Izvor: Pixabay

"Uvijek možete s cimerom dogovoriti da primjerice, ako vidi zalijepljen papirić na vratima da ni slučajno ne ulazi, ali neka i ne kuca jer se u sobi odvija 'akcija'. Ako već želi ući onda nek to bude na cimerovu odgovornost jer 'upozorenje' stoji na vratima." Stefani Threadgill, seksualna terapeutkinja i seksolog na Sex Therapy Instituteu.


Sigurni smo da bi domaći studenti imali još koji 'tip' za brucoše koji tek dolaze u dom i pitaju se kako će se seksati jednog dana uz manjak privatnosti. No, to ostavljamo za neki drugi članak.

Ivana Petrić
foto: Profimedia


seks u domusekssavjetistudentice savjetujuseksanje u domu

Prati nas na Instagramu!