Vodič za brucoše

Najpopularnija STIPENDIJA pred vratima: Sad je pravo vrijeme za provjeru mailova!

MojFaks | Nakon predavanja, 02.11.2020.Najpopularnija STIPENDIJA pred vratima: Sad je pravo vrijeme za provjeru mailova!

Kao i prethodnih godina, dodijelit će se 3400 STEM stipendija u iznosu od 1200 kuna mjesečno.

Ovo je jedina stipendija u RH za koju se ne raspisuje klasični natječaj već se dijeli automatizmom - u sustavu MZO-a "prepoznaju" se studenti koji konkuriraju za potporu te ih se o tome obavijesti e-mailom. A od današnjeg ponedjeljka, vrijeme je za provjere mailova. 


Ministarstvo znanosti i obrazovanja ovog je ponedjeljka uputilo svim redovitim studentima studijskih programa u STEM područjima znanosti obavijest s uputama za provjeru podataka, čime započinje ovogodišnji proces dodjele STEM stipendije.


"Podatke je moguće provjeriti od ponedjeljka, 2. studenoga 2020. godine, od 8.00 sati do subote, 7. studenoga 2020. godine, do 8.00 sati. Ako podaci nisu ispravljeni do propisanoga roka, smatrat će se ispravnima te će Povjerenstvo za dodjelu državnih stipendija u STEM područjima znanosti na temelju tih podataka izraditi rang-liste", navodi se na Facebook profilu Državne STEM stipendije.

❗️📩✉️ [VAŽNA OBAVIJEST] Drage studentice i dragi studenti, obavještavamo Vas da se šalju e-poruke za provjeru...

Posted by Državne STEM stipendije on Sunday, November 1, 2020A.Z.
foto:Darko Ba/MojFaks


STEM stipendijamailoviprovjeraMZO


Prati nas na Instagramu!