Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Naši studenti obožavaju mladog čarobnjaka: Na kvizovima o Harryju Potteru traži se mjesto više, a znanjem rasturaju

MojFaks | Nakon predavanja, 07.06.2018.Naši studenti obožavaju mladog čarobnjaka: Na kvizovima o Harryju Potteru traži se mjesto više, a znanjem rasturaju

Priča o najpoznatijem mladom čarobnjaku odavno je osvojila brojna srca pa tako i ona studentska. Bez sumnje, naši studenti su veliki obožavatelji Harryja Pottera. Na kvizu ove tematike imaju prilike pokazati svoje znanje o čarobnom Hogwartsu i likovima iz popularnoj serijala i sada je već očito - zbilja rasturaju.

Krajem svibnja, studenti druge godine Kineziološkog fakulteta u Zagrebu organizirali su prvi kviz o Harryju Potteru kako bi ispitali znanje svojih kolega o najpopularnijem čarobnjaku. Odaziv je bio toliko dobar da je došlo do velike gužve prilikom prijava. Susret je prošao uspješno, pobjednici su kući odnijeli cool nagrade, a zbog uspjeha prvog kviza, uskoro slijedi drugi.Povodom održavanja drugog kviza o Harryju Potteru, u ponedjeljak 11. lipnja u Hugo's baru, razgovarali smo s jednim od organizatora. Student kineziologije Filip Šeatović i njegov kolega Dominik Štekić organizatori su ovih zanimljivih kvizova, a Filip nam otkriva da je bio pozitivno iznenađen velikim odazivom studenata.

"Studenti su neupitno veliki fanovi Harryja Pottera"


Filip kaže da su on i Dominik mislili da će kviz o Harryju Potteru biti popularan pa su u glavi izračunali da bi trebalo sudjelovati 15 ili više ekipa jer tvrde da je to dobar broj za zanimljiv i dinamičan kviz. Na kraju se, na njihovo veliko iznenađenje, prijavilo 27 ekipa za koje nije bilo nimalo lako pronaći dovoljno mjesta.

Izvor: Facebook

"Studenti su veliki fanovi Harryja Pottera i to je neupitno. Znam to iz prve ruke jer sam osobno sastavljao pitanja i znam koliko su bila teška. Bilo je ekipa koje su znali odgovore na najteža pitanja i zato im skidam kapu jer nisam očekivao da će znati pa su tako i dokazali svoju 'zaluđenost' malim čarobnjakom", ispričao nam je Filip.Pobjednici na prva tri mjesta dobili su nagrade sponzora poput Nivee, Energy Pipa, Body Farma i Padel.hr-a, a Filip kaže da se do sada nitko nije žalio na nagrade pa smatra da su se svidjele pobjednicima. Za kraj, student je pohvalio voditelje i konobare u Hugo's baru na Jarunskoj cesti 5 gdje se kviz i održao jer su im pomagali i izašli u susret kada god je trebalo.

Pobjednici prva tri mjesta kući su ponijeli cool nagrade sponzora...foto: Ines Grahovac

foto: Ines Grahovac

I napeto i zanimljivo - prvi studentski kviz o Harryju Potteru...foto: Ines Grahovac

Kao što smo već napisali, sljedeći kviz će se održati 11. lipnja u 20 sati u Hugo's baru u Zagrebu. U slučaju da mislite da ste najveći fan poznatog čarobnjaka, pozovite svoja tri ili četiri prijatelja i prijavite se na ovaj najčarobniji kviz!

Ivana Petrić
foto: Ines Grahovac


Harry PotterMali čarobnjakkvizstudentinagrade