Vodič za brucoše

5 savjeta kako položiti onaj najgori ispit, super ispit kod najgoreg profa ili 'nebitni' predmet VIDEO

MojFaks | Nakon predavanja, 18.01.2021., Autor: Anja Z.Foto: Magdalena Lovrić / Privatna arhiva

Ispiti su tu, a motivacija je... tko zna gdje.

Ovaj zimski ispitni rok mnogima je teži od onih prethodnih: nakon mjeseci provedenih uz ekrane računala, treba pronaći taj presudni motiv za učenje. Znamo da nije lako, a Magdalena s Hej!kanala pripremila je pet savjeta kako učiti kad nemate motivacije.


...Matcha, udobna trenirka i flomasteri: Ovako izgleda jedan dan učenja za ispit u životu hrvatskog studenta VIDEO...


Najteže što se učenja tiče – upravo je početi s učenjem. Ako je k tome na redu onaj mrski kolegij, polaganje ispita kod omražene profe ili štrebanje totalnog "nebitnog" predmeta – pronaći motivaciju za početak dodatno je teško. U novom videu na Hej! kanalu, Magdalena donosi savjete od toga kako početi učiti, gdje učiti, do toga kako izdržati do kraja. Također, nudi savjete kako se opustiti i stvoriti si atmosferu i radno okruženje koje će djelovati motivirajuće za učenje. Spominju se i neki pokloni. Korak po korak kako doći od 'neee da mi seee' do 'evo, idem učiti', pogledajte u videu u nastavku.


foto: screenshot/YouTube@Hej!


...'Da ja pišem bilješke 4 sata i onda ti ih serviram uz kavu? Nema šanse...' Škrtica, patnica, anđeo čuvar: Urnebesni tipovi studenata na fakultetima VIDEO...


I samo gledanje videa o motivaciji za učenje – je jedan mali korak za motiviranje. Idući je samo otvaranje knjige i zagrijavanje stolice. Sretno!


studentimotivacijaučenjeHej! kanalMagdalenaYouTube

Prati nas na Instagramu!