Vodič za brucoše

Uz djecu na specijalistički stručni studij: Mirjana se bori za titulu Najljepše mame Hrvatske

MojFaks | Nakon predavanja, 25.07.2017.Uz djecu na specijalistički stručni studij: Mirjana se bori za titulu Najljepše mame Hrvatske

Natjecanje za najljepšu mamu Hrvatske održat će se u Šibeniku 1. i 2. rujna, a 'purgerske' boje na ovom neobičnom natjecanju ljepote brani studentica Mirjana Brezak. Zagrepčanka ima 37 godina, po struci je ekonomistica, radi u banci te je upisala specijalistički stručni studij unutarnje i međunarodne trgovine.

Mirjana Brezak rođena je Zagrepčanka i majka je dvoje djece, Juraja koji ima 13 godina, te Marka koji je napunio deset. Priču o ovoj studentici specijalističkog stručnog studija donosi portal zagreb.info, a Mirjana im je otkrila da su joj najveća podrška djeca i muž. Na izbor za Najljepšu mamu prijavila se sama nakon što je vidjela objavu na službenoj stranici organizatora.


Izvor: privatna arhiva/zagreb.info

"Motiv je najvećim djelom znatiželja, pomicanje vlastitih granica te svakako nova prijateljstva. Iskreno, ne odlazim ni na kakve tretmane, pokušavam se hraniti zdravo koliko god to mogu. Veliki sam gurman i volim dobro pojesti, a zasad moja koža i tijelo to dobro podnose. Srećom imam dobru kožu, nije osjetljiva, a njegujem je samo hranjivim kremama", otkrila je Mirjana za zagreb.info.

Dodaje da su njeni sinovi jako ponosni, čak i jednako uzbuđeni kao i ona kada je riječ o ovom natjecanju ljepote.

Biti majka joj je najvažnija uloga u životu


Ova 37-godišnja studentica kaže da na njenom popisu beauty proizvoda nema skupih kremica ili tretmana, nego da prava ljepota dolazi iznutra te se preslikava na van. Drugim mamama je poručila da žive svoje snove i ne ograničavaju se, ali da budu nasmijane i vesele.

...Prijavila se na izbor za miss da plati magisterij!...


...Prelijepa studentica natječe se za titulu najljepše Hrvatice - hoćete li je podržati?...


...Najljepša studentica na svijetu dolazi iz – Mostara!...


"Kad žena postane majka ona dobije najvažniju ulogu u životu, međutim tu ne smijemo zaboraviti na sebe i svoje želje i snove. Majka nije samo kućanica, ne brine samo o svojoj djeci, majka može ujedno biti i uspješna poslovna zena, imati hobije i druge interese. Želim poručiti svim majkama da se ničeg ne boje i da slijede svoje snove. Od ovog natjecanja očekujem dobru zabavu i nova prijateljstva, a ako se dogodi titula najljepše majke to će biti začin svemu", poručila je za kraj Mirjana.


Mirjana kaže da su njeni sinovi jednako uzbuđeni zbog natjecanja kao i ona... izvor: privatna arhiva/zagreb.info

Mirjana će zasjati u punom sjaju 1. i 2. rujna u Šibeniku na izboru za Najljepšu mamu Hrvatske, a cijeli članak o njoj možete pronaći ovdje.

Ivana Petrić
izvor: zagreb.info
foto: privatna arhiva Mirjana Brezak/kutina.in


Naljepša mama Hrvatskemamastudenticanatjecanjemiss


Prati nas na Instagramu!