Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

'Moja šljivovica prkosi zakonima fizike': Ovo su najoriginalniji oglasi za prodaju cuge i voća iz najpopularnijeg doma

MojFaks | Nakon predavanja, 17.10.2018.'Moja šljivovica prkosi zakonima fizike': Ovo su najoriginalniji oglasi za prodaju cuge i voća iz najpopularnijeg doma

Ljudi iz svijeta 'businessa' već otkad znaju da je dobar marketing zaista zlata vrijedan. Premda još vjerojatno nisu ni kročili u poslovni svijet, studenti iz doma Stjepan Radić u Zagrebu smišljaju zaista inovativne oglase za prodaju vlastitih proizvoda pa bi se na njih mogli doslovno ugledati brojni domaći marketingaši.

Studenti u studentskim domovima posuđuju, ali i prodaju različite stvari i proizvode. Tako su si neki od njih već stvorili reputaciju pa je svima iz doma poznat "Kralj mandarina" sa svojim slatkim agrumima, a sigurno su među poznatijima i oni koji prodaju dobru kapljicu.


Rakija, vino, čak i craft pivo prodaje se studentima u domu te oni mogu birati od koga će i za koliko novca proizvod kupiti. No, svaki proizvod treba svoju reklamu pa tako studenti smišljaju svoje originalne oglase koje "kače" u vlastitu Facebook grupu. Mnogi od njih su smiješni pa smo suzicu pustili čitajući dok se hvatamo za trbuh i rebra.

Kako se ne bi smijali sami, ovdje smo saželi 9 top originalnih takvih oglasa iz doma pa da se i vi malo nasmijete:

#1 Brzo i žestoko vino stiže pravac od Vinove loze ...wow, koja čast!


Izvor: Facebook@Studentski dom Stjepan Radić - Sava

#2 Ovaj student prodaje vino kojeg se sjeća i Luka Modrić...dakle, postigao je nemoguće i njegovo vino je zapravo čarobni napitak!#3 Pffff...tko ne bi htio piti vino koje liječi sve studentske muke? Lud čo'ek!
#4 Hajdemo, hajdemo, uskoro će zima!#5 Osvojio nas je s ovim "selonostalgičari"

#6 Ako niste dovoljno hrabri onda nećete probati ovu rakiju koja prkosi gravitaciji#7 Nije ni čudo što ovog lika zovu "Kralj mandarina"...#8 U slučaju da ne vjerujete da je rakija "prava", pogledajte kako izgleda u čašici za "brlju". Idealno!#9 Za neozbiljne kupce ništa! Ni ne javljajte se!Ivana Petrić
foto: Facebook@Studentski dom Stjepan Radić - Sava


studentski domoglasi