Vodič za brucoše

Traženje 'cimija' i rezerviranje soba: Ovo su najduhovitiji oglasi i memovi zagrebačkih studenata dok traže cimere

MojFaks | Nakon predavanja, 23.08.2018.Traženje 'cimija' i rezerviranje soba: Ovo su najduhovitiji oglasi i memovi zagrebačkih studenata dok traže cimere

Tko je dobio sobu na 'Savi', Cvjetnom, Šari ili Lašćini, trenutno je aktualna tema među studentima koji pikiraju sobu u nekom od zagrebačkih domova. K tome, popularna je i rezervacija soba kao i traženje cimera pa je studentima vrlo bitno da budu s osobom s kojom žele ili da si nađu cimera koji će im odgovarati. Mora se priznati, mnogi su u tome iznimno duhoviti.

Studentska originalnost i smisao za humor najbolje se vidi u kriznim situacijama. Mnogi se trenutno bore za sobu u domu, odnosno, da budu točno u onoj sobi u kojoj žele ili na koju su prošle godine navikli, ali i za to da s određenom osobom ondje budu.


No, tu je još jedna "borba", i to ona za cimere. Potraga za cimerom zna biti vrlo iscrpljujuća što znaju i sami studenti pa su neki od njih sastavili oglase kojih se ne bi posramili niti slavni komičari. U oglasima pišu sve i svašta i na duhovit način progovaraju o sebi i o tome s kakvom osobom žele dijeliti sobu. S druge strane, prepucavanja oko rezervacija i tjeranja drugih da se isele po tim istim grupama i dalje traju pa su studenti vrlo maštoviti i što se osmišljavanja memova tiče.

Zbog duhovitih oglasa i memova neki će zbilja i naći cimere, a mi smo izdvojili najsmješnije:

Zar je zbilja osoba koja uči na 'Savi' zapravo samo legenda i mitsko biće?... izvor: Facebook@Studentski dom Stjepan Radić

Možda se čuda događaju, držimo fige!

Realno, čovjek ne zahtijeva puno!

Studenti na cimere čekaju i radeći memove posvećene trenutnom "hajpu" oko čekanja cimere...humor je najbolji lijek protiv nervoze!

Ae!

Ovaj momak će sigurno brzo naći cimera jer vrlo se lako pronaći u opisu

Ono kada misliš da si napokon na miru s rezervacijom, kad ono...

Nadamo se da će studenti što prije zaista naći željene cimere te dobiti dom, a dok se konačno svi ne smjeste, vjerujemo da će biti još duhovitih studentskih objava koje će nas nasmijati do suza.

Ivana Petrić
foto: arhiva/Pixlr
oglasitraženje cimerastudentski domovidom


Prati nas na Instagramu!