Vodič za brucoše

Osim na Medicini i KIF-u, i na ovom zagrebačkom fakultetu ostalo slobodnih mjesta: Provjerite što vas čeka na jesenskom roku

MojFaks | Postani student, 04.08.2021., Autor: Vanessa K.Na Veterini ostalo 17 slobodnih mjesta koja će popunjavati najesen.
Foto: screenshot via Facebook@Veterinarski fakultet u Zagrebu

Kao i na Medicini i na KIF-u, ove godine s još jednog velikog zagrebačkog fakulteta javljaju da će provoditi i jesenski upisni rok.

Prošli je tjedan na službenim stranicama Veterinarskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu objavljena obavijest vezana uz upise na jesenskom roku. Kako stoji u obavijesti, nakon upisivanja u ljetnom roku, za jesenski je rok ostalo 17 slobodnih mjesta.

U obavijesti su također detaljno naveli tijek razredbenog postupka. Prijave za jesenski upisni rok mogu se obaviti u sustavu Postani-student, a krajnji rok je 27. kolovoza ove godine, dok se prijave za Test psihomotorike mora dostaviti ili osobno ili na adresu fakulteta od 23. do 27. kolovoza.


>>>Tko je kriv za debakl na prijemnom za Medicinu? S faksa tvrde: 'Učenici zadnje 2 godine uče u vrlo teškim uvjetima'<<<


Kako napominju, prijaviti se možete isključivo popunjavanjem prijavnog obrasca objavljenog na mrežnim stranicama Fakulteta. Uz njega obavezno je priložiti i potvrdu o izvršenoj uplati troškova Testa psihomotrike na račun Veterinarskog fakulteta a koji se podaci mogu pronaći ovdje.


Uz sve navedeno, u Obavijesti s Veterine stoji i napomena za sve pristupnike koji su pokušali upisati fakultet na ljetnom upisnom roku, no nisu zadovoljili uvjete.


"Pristupnici koji su bili prijavljeni u ljetnom upisnom roku, a nisu zadovoljili uvjete upisa, te se namjeravaju prijaviti u jesenskom upisnom roku, obavezni su dostaviti ispunjenu prijavu ta Test psihomotorike i izjavu o pristupanju testu psihomotorike u ljetnom upisnom roku. Pristupnici koji dostave oba obrasca bit će oslobođeni testiranja i uplate troškova u jesenskom upisnom roku. Rezultati testiranja postignuti u ljetnom upisnom roku bit će priznati uvjetima upisa u jesenskom upisnom roku", poručuju s Fakulteta.


Jesensko vrijeme provedbe Testa psihomotorike je 6. rujna 2021. godine prema objavljenom rasporedu na službenim stranicama Fakulteta koji će biti objavljen 2. rujna.


>>>Zašto online ili u predavaonici kad može OVAKO?! Kod jednog zagrebačkog profesora ispiti se polažu na friškome zraku FOTO<<<


Upisi u prvu godinu studija bit će online za sve kandidate koji ostvare pravo upisa nakon objave konačne rang liste 17. rujna.


Upute o provedbi online upisa bit će dostupne na stranicama fakulteta od 1. rujna.

Cijelu obavijest možete pročitati ovdje.


jesenski upisni rokVeterinarski fakultet Sveučilišta u ZagrebuVeterinadatumtest psihomotoričke sposobnostijesenski rokupisi na Veterinu jesenski rokonline upisi


Prati nas na Instagramu!