Vodič za brucoše

[FOTO] Pao server! U podne objavljeni rezultati državne mature – maturanti 'srušili' stranicu

MojFaks | Postani student, 14.07.2021., Autor: Vanessa K.Kriva je infrastruktura izvan nadležnosti centra...
Foto: Kamil Zajaczkowski via Shutterstock

Kao da nije dovoljno već stresno bilo čekati rezultate, maturanti čekaju i da sustav profunkcionira.

Svi maturanti Hrvatske koji su pristupili pisanju državne mature, danas od podneva pokušavali su pristupiti samo jednoj stranici: postani-student.hr. No, kako su se ubrzo nakon objave rezultata mogli uvjeriti, stranica je maturantima postala nedostupna zbog tehničkih poteškoća.


Kako javljaju maturanti, zbog iznimno velike navale na sustav, server se nakon podneva, kada su objavljeni prijevremeni rezultati državne mature, "srušio" pa je pristup rang-ljestvicama bio onemogućen.


Iako su oni sretniji i brži među njima uspjeli vidjeti rezultate, velika većina i dalje muku muči i osvježava stranice kako bi saznali rezultate mature koji će diktirati njihovu budućnost.


I dok neki maturanti znaju kako su se plasirali, a drugi su još uvijek u neizvjesnosti, oni duhoviti među njima već rade mimove kojima pokušavaju ublažiti stres i frustraciju - kako samima sebi, tako i kolegama koji su u "istome košu".


Foto: screenshot via Facebook@"Maturanti2020./2021."


Foto: screenshot via Facebook@"Maturanti2020./2021."


Neki još i sad muku muče sa serverima.Foto: screenshot via Facebook@"Maturanti2020./2021."Foto: screenshot via Facebook@"Maturanti2020./2021."


Neki su ipak imali sreće i vidjeli su svoje rezultate kojima su se i pohvalili.Foto: screenshot via Facebook@"Maturanti2020./2021."


Prolaz! / Foto: screenshot via Facebook@"Maturanti2020./2021."izvor: Facebook.com


postani studentprijevremeni rezultatipad sustavaserveriNCVVOmaturantiprijevremeni rezultati maturematuraupisi 2021


Prati nas na Instagramu!