Vodič za brucoše

Sveučilište Sjever objavilo upisne kvote: Popularni studij upisat će čak 120 brucoša!

MojFaks | Postani student, 20.05.2020.Sveučilište Sjever objavilo upisne kvote: Popularni studij upisat će čak 120 brucoša!

Sveučilište Sjever objavilo je Natječaj za upis u prvu godinu preddiplomskih i diplomskih studija u akademskoj godini 2020./2021.

Ove godine Sveučilište Sjever moći će upisati ukupno 970 studenata, od kojih je 639 mjesta rezervirano za redovne student, a za izvanredne 331 mjesto. 

...Poznate upisne kvote za prvu godinu diplomskih studija...


Na Sveučilišnom centru u Varaždinu u ponudi je osam preddiplomskih studija među kojima su: stručni studij elektrotehnike, stručni studij sestrinstva, stručni studij  graditeljstva, stručni studij fizioterapija itd. Što se tiče mjesta na pojedinim studijima, popularnu fizioterapiju moći će upisati 120 studenata, među kojima samo 27 redovnih, a 93 izvanredna. Točan broj slobodnih mjesta, po pojedinim studijima možete vidjeti u fotografiji ispod. 


foto: Sveučilište Sjever

Sveučilišni centar Koprivnica ima pet preddiplomskih stručnih studija u ponudi, među kojima su: medijski dizajn, komunikologija, mediji i novinarstvo, prehrambena tehnologija itd. Tako će komunikologiju, medije i novinarstvo moći upisati 50 studenata, od kojih 25 redovnih i 25 izvanrednih. Točan broj slobodnih mjesta na ostalim studijima možete vidjeti u fotografiji ispod. 
foto:Sveučilište Sjever

U objavljenom Natječaju za upise na Sveučilištu Sjever u predstojećoj akademskoj godini, nalaze se detalji uvjeta i prijava za upis, a sve potrebne informacije možete pronaći ovdje. 

A.Z.
foto: Shutterstock By Dmytro Zinkevych


Sveučilište Sjeverupisne kvotestudentistudij fizioterapijestudij sestrinstvabrucošipostanistudentupisifaksupisinafakultete


Prati nas na Instagramu!