Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom Šibenik

Brutalni napad ispred menze u Šibeniku: nokautirali i iscipelarili studenta

Objavljeno 09.10.2015.

Danas oko podneva, na Trgu Andrije Hebranga u Šibeniku, ispred studentske menze došlo je do brutalnog napada dvojice mladića na 19-godišnjeg studenta, piše Index.hr.

Pionirke prvog energetskog studija u Hrvatskoj: Žene sve više vladaju tehničkim znanostima

Objavljeno 27.05.2015.

Dosad su tehnički studiji više privlačili interes muškaraca nego žena, no to se u posljednje vrijeme promijenilo. Prema kazivanju prof.dr.sc Mislava Grgića, dekana Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu, interes žena za studijima u području tehničkih znanosti sve više raste. Na FER-u se, ističe Grgić, u posljednjih nekoliko godina, uočava blagi porast interesa žena za upisom fakultetskog preddiplomskog studija.

700 'kunića' stipendije: Grad Šibenik stipendira studente prvog šibenskog sveučilišnog studija

Objavljeno 08.05.2015.

Grad Šibenik stipendirat će deset studenata s područja Šibenika koji će u tom gradu, akademske godine 2015./2016. upisati preddiplomski sveučilišni studij Energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora, čiji je nositelj Sveučilište u Zagrebu. Visina stipendija za studente iznosit će 700 kuna mjesečno, a uvjeti dodjele stipendija bit će navedeni u natječaju čija se objava očekuje u srpnju ove godine.

Otvoren novi studij energetike u Šibeniku

Objavljeno 03.03.2015.

Svim maturantima (a i ostalim korisnicima sustava Postani student) od sredine veljače dostupan je novi studij energetike u Šibeniku.

Najcool menza u Hrvatskoj: pogledajte gdje će jesti šibenski studenti!

Objavljeno 30.01.2015.

Za interijer studentskog restorana SKVUŠ, gdje će biti 70 sjedećih mjesta, zaslužan je šibenski Arhitektonski biro Arx čiji arhitekti su osmislili stripovski izgled cijelog prostora pa su tako na zidovima ocrtani strip junaci Alan Ford, Corto Maltese i Modesty Blaise.

'Želimo da bude poput zagrebačkog KSET-a': počelo opremanje SKVUŠ-a

Objavljeno 16.12.2014.

Gotovi su građevinski radovi na uređenju buduće menze Veleučilišta u Šibeniku. Obznanio je to ravnatelj Studentskog centra Krešimir Šakić te najavio početak postavljanja opreme u studentskom restoranu.


Prati nas na Instagramu!