Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom Agronomski fakultet

Puške, tenkovi i loptice: U sklopu kolegija na faksu studenti i profesori otišli na paintball

Objavljeno 02.06.2021.

Nakon gotovo dvije godine online nastave i raznih restrikcijskih mjera, jedva smo dočekali popuštanje istih. No, studenti Agronomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu zasigurno su se posebno veselili ovom segmentu studijskog programa, upravo zbog ove aktivnosti organizirane u sklopu jednog kolegija.

Pronašli smo nekoliko diploma na prodaju: Najjeftinija će vas koštati koliko i dva obroka u menzi

Objavljeno 19.05.2021.

Raspon cijena kreće se od dvoznamenkastih do troznamenkastih iznosa, a nude se pravo, ekonomija, veterina...

[FOTO] Nije dugo trebalo: U novoj, luksuznoj menzi studentica pronašla 'leteći dodatak' u pašticadi

Objavljeno 12.05.2021.

Studenti koji su se jučer zaputili u novu zagrebačku menzu bili su puni riječi hvale, kako za hranu tako i za sam ambijent. No, čini se da ni ova menza nije imuna na neke omaške pri posluživanju hrane.

[FOTO-RECENZIJA] Studenti isprobali hranu u najsuvremenijoj hrvatskoj menzi: Što se sve našlo na meniju i kakva je hrana? Imamo konačnu presudu

Objavljeno 11.05.2021.

Iako je jučer novootvoreni restoran radio samo sat vremena, danas su studenti Agronomskog fakulteta i Šumarskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu konačno mogli doći, isprobati i komentirati menzu - od ponude hrane, okusa, čak i do ambijenta u kojemu blaguju.

[FOTO] Konačno otvorena zagrebačka 'zelena menza' na koju se čekalo 7 godina – kuhinja radila samo sat vremena

Objavljeno 10.05.2021.

Danas je svečano otvorena menza Agronomskog i Šumarskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Kamen temeljac ovog restorana položen je prije sedam godina, a danas su u ovoj dugoočekivanoj mezi zagrebački studenti napokon mogli ručati.

Prva hrvatska šaptačica cvijeću: Lucija s Agronomije dolazi u vaš stan i brine za vaše 'zelenje'

Objavljeno 15.04.2021.

Lucija Medved studira na Agronomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu i kako to često bude, tek je pred kraj studija shvatila kamo ju 'srce vuče'.

Moderna menza u zelenom paviljonu otvara svoja vrata najesen

Objavljeno 08.08.2019.

Šumarski fakultet u Zagrebu objavio je danas na svojoj Facebook stranici informacije o otvaranju novog studentskog restorana na području kampusa Šumarskog i Agronomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Održan skup 'Kukci na tanjuru' na Agronomskom fakultetu, a poznati hrvatski voditelj kasnije probao crve u emisiji

Objavljeno 27.06.2019.

Na Agronomskom fakultetu u Zagrebu jučer je održan znanstveno-stručni skup pod nazivom 'Kukci na tanjuru', a sudionici skupa docent na Agronomskom fakultetu Ivan Juran i vlasnik farme kukaca Daniel Pikl kasnije su gostovali i u emisiji RTL Direkta s voditeljom Zoranom Šprajcom.

Skuplja prašinu: Agronomski fakultet dobio opremu za uzgoj 'vutre' i dalje ne znaju smiju li ju koristiti

Objavljeno 20.03.2019.

U jednoj od policijskih akcija zaplijenjena je oprema za uzgoj marihuane te je nakon toga poklonjena Agronomskom fakultetu u Zagrebu. Oprema je vrijedna 100 tisuća kuna, a zbog sporosti birokracije, fakultet još ne zna smije li ju uopće koristiti.

Najbolja kapljica iz metropole: Studenti sa zagrebačke Agronomije proizvode svoje vino

Objavljeno 07.09.2017.

Vinari će u Hrvatskoj uvijek imati posla, a to znaju i budući mladi vinari s Agronomskog fakulteta u Zagrebu. Naime, ondje studenti uzgajaju svoje grožđe od kojega proizvode svoje vino i tako se pripemaju i uvježbavaju za buduću karijeru.