Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom Algebra

110 milijuna kuna za novi, najveći kampus u Zagrebu: 'Imat će 311 predavaonicu'

Objavljeno 20.08.2021.

Najveća privatna obrazovna investicija do sad: Algebra gradi kampus za 12 tisuća polaznika i studenata, a odjednom može primiti njih 1140!

Rezultati probne državne mature: Matematika i dalje problem, a maturanti ovog grada bilježe najbolje rezultate!

Objavljeno 17.02.2020.

Algebra je nedavno održala nacionalno probno testiranje koje prethodi maturi. Ukupno 3.500 maturanata pisalo je probne mature u osam gradova: Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku, Zadru, Varaždinu, Šibeniku i Puli.

Jeftinije joj je studirati ovdje: Zambijka studira programsko inženjerstvo u Zagrebu

Objavljeno 25.09.2017.

Uvijek je fascinantno vidjeti da se studenti iz dalekih zemalja odlučuju na studij u Hrvatskoj, a takva studentica je upravo Dorothy Lesely Phiri iz Zambije. Nakon što ju je sestra pozvala u Hrvatsku, ona se odlučila za studij u Lijepoj našoj te planira jednog dana po završetku studija otvoriti tvrtku u Zambiji.

Prvi takav u Hrvatskoj: Ovo je studij koji će postati prvi izbor svih gejmera

Objavljeno 12.05.2017.

Industrija računalnih igara je odavno 'prešišala' filmsku ili glazbenu kada je u pitanju zarada, a vrijednost gejming industrije i zajednice prepoznata je i u Hrvatskoj. Zbog toga Visoko učilište Algebra uskoro pokreće diplomski studij razvoja igara na kojem će obrazovati buduće stručnjake.

Obrazovanje za izvoz: od jeseni u Zagrebu studenti iz Amerike, Kanade, Turske, Malezije...

Objavljeno 28.04.2016.

Visoko učilište Algebra prva je obrazovna institucija u Hrvatskoj koja kreće u izvoz. U tom su im poduhvatu partneri Irci i, prema Bloombergu, peti najbolji poslovni fakultet iz SAD-a.

Natječaj za studente: Pokaži svoje digitalne vještine i postani 'Master Guru IT'

Objavljeno 20.10.2015.

Digitalne vještine nisu samo surfanje internetom i igranje igrica. Digitalne vještine ključne su i za rješavanje poslovnih izazova. Pokažite nam da vladate svojim digitalnim vještinama, prijavite se na „Master Guru IT Challenge“ natječaj i osvojite put na Pioneers Festival u Beč.Prati nas na Instagramu!