Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet

Logopeda na tržištu rada kritično nedostaje, a novi studij u Rijeci očekuje se tek za godinu dana

Objavljeno 20.08.2019.

Logopedija, studij koji trenutno postoji samo u Zagrebu, očekuje se od akademske godine 2020./2021. i u Rijeci, ali papirologija, čini se, još uvijek zapinje u Zagrebu.

Studenti zainteresirani za upis, ali uzalud: Grad u Istri vapi za ovim zanimanjem, a upisna kvota je premala

Objavljeno 23.11.2018.

Odlazak mladih iz Hrvatske rezultirao je time da dosta zanimanja u Hrvatskoj nedostaje, ali isto ne vrijedi i za logopede u Puli. Naime, u ovom istarskom gradu pod hitno treba više logopeda, što je za sada nažalost nemoguće jer se na taj studij u Hrvatskoj godišnje može upisati samo 50 studenata.

Volontiraj i ti na ovogodišnjoj Kampusijadi!

Objavljeno 08.04.2015.

Organizacijski odbor Kampusijade, sportskog natjecanja studenata Sveučilišta u Zagrebu te visokih škola i veleučilišta, ovoga tjedna je objavio datum održavanja ove velike manifestacije. Kampusijada 2015. održat će se 28. svibnja na kampusu Borongaj, Zagreb.

Promiskuitetni, neispavani, ali uglavnom zadovoljni: rezultati istraživanja kvalitete života studenata

Objavljeno 10.12.2014.

Hrvatski studenti uglavnom su zadovoljni kvalitetom života, studijem i studiranjem, što je potvrđeno i podatkom da bi 65,3% studenata ponovno upisalo isti fakultet, no zabrinjava podatak da ih se gotovo 50% u zadnjih mjesec dana osjećalo umorno i iscrpljeno.Prati nas na Instagramu!