Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom Ekonomski fakultet

Dođite na Europski tjedan novca: Studenti zagrebačke Ekonomije žele financijski opismeniti Hrvatsku

Objavljeno 24.03.2017.

Studentska udruga Financijski klub s Ekonomskog fakulteta u Zagrebu čest je i aktivan organizator raznih konferencija i projekata na kojima predstavljaju brojne poslovne subjekte i poduzetničke pothvate svim zainteresiranim studentima, ali i široj javnosti.

Upiši i bankrotiraj: Zašto zagrebačka Ekonomija naplaćuje kolegije na engleskom jeziku?

Objavljeno 13.03.2017.

Na državnim fakultetima u Hrvatskoj nude se i kolegiji na engleskom jeziku koje studenti mogu besplatno slušati, ali to nije slučaj i s Ekonomijom u Zagrebu. Te kolegije ne financira Ministarstvo znanosti i obrazovanja pa studenti moraju plaćati za slušanje istih.

21-godišnji student iz susjedstva zaludio svijet svojim proizvodom: Ovako izgledaju muški halteri

Objavljeno 03.02.2017.

O njegovom 'izumu' pisali su Tech Insider UK i Business Insider UK, a kako i ne bi kad se radi o genijalnoj inovaciji, dosad nepoznatoj u cijelome svijetu.

Afera Lugano: riječko i osječko Sveučilište potresa slučaj fantomskih studija u Švicarskoj

Objavljeno 27.10.2016.

Jeste li čuli za zajednički program riječkog i osječkog Sveučilišta – Odjel za europske studije u Švicarskoj? Nismo ni mi – do danas!

Na Ekonomskom faksu predstavljena tvrtka koja planira zaposliti 2000 ljudi

Objavljeno 08.07.2016.

Tvrtka Teleperformance koja je prisutna u 65 zemalja svijeta i zapošljava oko 190 tisuća ljudi, u Splitu želi otvoriti 'call centar' i zaposliti do dvije tisuće ljudi. Početna plaća je oko šest tisuća kuna i radi se cijele godine.

Financijski impuls: od studenata stvaraju lidere i poslovne ljude

Objavljeno 15.06.2016.

Studentska udruga Financijski impuls nastala je 2014. godine kad su Drago Dević, Filip Hojsak i Mario Raič, nakon tri godine studiranja na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, uvidjeli da studentima fali praktičnog znanja i dodira s ljudima koji su stručni u području ekonomije i financija.

Dođi na Financial Week -  tjedan posvećen edukaciji mladih o financijama

Objavljeno 02.05.2016.

Bježi ti lova ili ju želiš upecati iz EU fonda? Studiraš financije ili one studiraju tebe? Što nam Bitcoin donosi u budućnosti? Dođi na Financial Week i stani na pravu stranu jednadžbe!

Andrej Hanzir: Ekonomska klinika razbija predrasudu da su ekonomisti motivirani isključivo novcem

Objavljeno 20.04.2016.

U travnju prošle godine pokrenuta je prva besplatna Ekonomska klinika u Hrvatskoj, a otad su njeni marljivi članovi, najbolji studenti Ekonomskog fakulteta, odradili lavovski posao...

Suradnja studenata Ekonomskog fakulteta u Osijeku i sportske akademije Vunderkid

Objavljeno 19.04.2016.

15. travnja 2016. godine na Ekonomskom fakultetu u Osijeku održana su izlaganja te su podijeljena priznanja studentima za najbolji 'Marketinški plan Vunderkid sportske akademije'.

Novost na riječkom Ekonomskom fakultetu: prvi studij menadžment sigurnosti u EU

Objavljeno 11.04.2016.

Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci pokreće novi poslijediplomski specijalistički studij 'Menadžment sigurnosti u EU'.Prati nas na Instagramu!