Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom Ekonomski fakultet

Podignuta optužnica protiv profesora i studenata s osječkog Ekonomskog fakulteta

Objavljeno 10.06.2014.

Zbog sumnje u prodavanje i kupovinu ispita na osječkom Ekonomskom fakultetu Uskok je jučer pred osječkim Županijskim sudom podigao optužnicu protiv 38 osoba, uglavnom studenata, ali i profesora i asistenata koji su navodno tim studentima, preko posrednika, za novac i poklone upisivali prolazne ocjene.

Janje, prase i 1800 kn: Cijena ispita na osječkom Ekonomskom fakultetu

Objavljeno 18.04.2014.

Prije par dana konačno je okončana istraga o mitu i korupciji na osječkom Ekonomskom fakultetu. Prije godinu dana, čak 39 profesora i studenata tog fakulteta te posrednika uhićeno je u prvoj osječkoj aferi Indeks. Dvojke su se, vjeruju istražitelji, plaćale čak i praščićem i janjcem.

Profesor s ekonomije objavio najsjajnije bisere svojih studenata

Objavljeno 19.02.2014.

Nije neuobičajena pojava da se studenti prosipaju s mudrostima za vrijeme pismenog ili usmenog ispita i jedno što tada mogu učiniti jest nadati se da će kolege i profesor što prije zaboraviti. E pa ovaj profesor neće jer je sve zapisao!

Studenti ekonomije; štednja, zaduženost i financijska pismenost

Objavljeno 19.03.2012.

Magazin Banka organizira 6. okrugli stol u sklopu projekta Tržište osiguranja, 20. ožujka u Hrvatskom novinarskom domu.

Zagrebački studenti ekonomije lansirali hoodie majice

Objavljeno 08.03.2012.

Hoodie majice, ili majice s kapuljačom svojevrsni su zaštitini znak studenata fakulteta u inozemstvu, a konačno su se probile i do hrvatskih studenata. Naime, dvojica studentata zagrebačkog Ekonomskog fakulteta osmislili su majice s kapuljačom s logom ovog fakulteta.

Zagrebački studenti ekonomije jest će ako SC plati 45.000 kuna

Objavljeno 16.11.2009.

Ekonomija u Zagrebu jedini je fakultet u državi koji Studentskom centru naplaćuje najam svog prostora za dvije studentske menze.

Potpišite peticiju i izborite se za dodatne ispitne rokove na Ekonomskom fakultetu

Objavljeno 02.07.2009.

Studenti Ekonomskog fakulteta u Zagrebu organizirali su prikupljanje potpisa kako bi se izborili za uvođenje dodatnih ispitnih rokova za apolvente.

Zagrebačka banka stipendira informatičke stručnjake

Objavljeno 06.05.2009.

Studenti posljednjih dviju godina Fakulteta elektrotehnike i računarstva, Fakulteta organizacije i informatike, Prirodoslovno-matematičkog fakulteta i Ekonomskog fakulteta biti će u mogućnosti dobiti bančinu stipendiju...Prati nas na Instagramu!