Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom Fakultet strojarstva i brodogradnje

Povratak u klupe siguran za studente OVOG zagrebačkog fakulteta: Pozvali na cijepljenje sve koji to nisu dosad napravili

Objavljeno 30.08.2021.

Uz pridržavanje svih epidemioloških mjera, jedan se zagrebački fakultet vraća na normalnu nastavu!

Veliki zagrebački faks se hvali: 'Upisujemo najbolje brucoše - jedan maturant imao čak 1000 bodova'

Objavljeno 23.07.2021.

Kao jedan od najjačih i najpopularnijih fakulteta unazad nekoliko godina u Hrvatskoj, Fakultet elektrotehnike i računarstava u svoje klupe i dalje prima najbolje maturante Hrvatske.

'Neobični' kolegij na prvoj godini strojarstva: Pitanje o sociologiji izazvalo lavinu komentara! Je li ovo najteži kolegij na FSB-u?

Objavljeno 27.11.2020.

'Pitanje za kolege s Filozofskog: jel' imate vi matematiku k'o i mi sociologiju na Fakultetu strojarstva i brodogradnje?'

Pred Fakultetom strojarstva i brodogradnje u Zagrebu parkiran MiG 21

Objavljeno 14.11.2016.

Zanimljiv projekt s FSB-a uzeo je pozornost javnosti jer je zbog njega ispred fakulteta parkiran MiG 21. Za parkiranje vojnog aviona ispred fakulteta zaslužna su dekan, jedan profesor i docent.

KAKO JE STUDIRATI NA: Predstavljamo Fakultet strojarstva i brodogradnje u Zagrebu

Objavljeno 22.09.2016.

Fakultet strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu najstariji je i najveći od srodnih fakulteta u Hrvatskoj. Prvi je fakultet u Hrvatskoj koji je primijenio Bolonjski proces, već akademske godine 2003./2004. Prostorije Fakulteta nalaze se u Zagrebu, na adresi Ivana Lučića 5.

Jedini u Hrvatskoj: Na zagrebačkom Fakultetu strojarstva i brodogradnje nastao prvi bicikl na vodik

Objavljeno 05.07.2016.

Dobre stvari dolaze nam s Fakulteta za strojarstvo i brodogradnju: docentica Ankica Đukić osmislila je i realizirala prvi hrvatski, potpuno ekološki, bicikl na vodik. Naravno da smo morali popričati s njom!Prati nas na Instagramu!