Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom HRT

Studentica novinarstva ruši predrasude o loto djevojkama: Simpatičnoj šminkerici prioritet je ipak obrazovanje

Objavljeno 05.10.2021.

Paula ima želju ostati u showbiz poslu jer kako kaže, to su privlači i ispunjava.

'Nemaju vas pravo uznemiravati – zovite policiju!' Kako studenti trebaju reagirati kad im na vrata zakuca – inkasator HRT-a?

Objavljeno 20.11.2019.

Mreža potrošača Hrvatske ustvrdila je da kontrolori HRT-a pri obavljanju provjere plaćanja HRT-ove pristojbe krše zakone, te je pozvala građane na akciju.

Traže mlade novinare, a istovremeno tuže 'stare': HRT-ov oglas za pripravništvo komentirali iskusni, ali i mladi novinari

Objavljeno 11.03.2019.

Oglasi za novinarske i druge medijske poslove svakodnevno stižu na mailove mladih novinara u potrazi za poslom. Tako im je s HZZ-a stigao oglas za pripravništvo na Hrvatskoj radioteleviziji koja već dugo nije na dobrom glasu među novinarima. Premda se čini da je nekada za novinare bio 'pojam' raditi na ovoj javnoj televiziji, danas su stvari ipak malo drugačije, pa se postavlja pitanje, kakvu ondje perspektivu imaju mladi novinari.

Svečani koncert povodom 75. godina zbora HRT-a

Objavljeno 02.12.2016.

Na pozornici Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog, 6. prosinca 2016. svečanim koncertom obilježava se 75. godišnjica osnutka Zbora HRT-a uz gostovanje uglednog komornog orkestra Wiener Concert – Verein (WCV), a pod ravnanjem dirigenta Tončija Bilića.

Počeli loviti i studente: HRT naplaćuje 80 kuna pristojbe za laptope, mobitele, tablete...

Objavljeno 18.03.2016.

Zagrebački studenti na društvenim mrežama požalili su se na HRT i naplaćivanje pretplate.

Puni kapacitet studentskih domova u prosincu: studenti skeptični oko roka završetka radova

Objavljeno 07.07.2015.

Pomoćnica ravnatelja Studentskog centra za smještaj, Ružica Rajšić, gostovala je krajem lipnja u emisiji Govornica na HRT 4 zajedno s Damirom Ivšićem, projektantom obnove studentskih domova.

Stiže nova domaća TV serija: Uskoro vas vodimo u 'Crno-bijeli svijet'

Objavljeno 18.02.2015.

Dobrodošli u Crno-bijeli svijet, novu domaću dramsku seriju koja vas kroz 12 epizoda vodi na putovanje u ne tako davne, a istodobno tako daleke, osamdesete.Prati nas na Instagramu!